<

Найбільше захворілих на коронавірус школярів зафіксували у Володимирі, а вчителів – у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:10 | 2.10.2020 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Повідомили, де на Волині найбільше інфікованих COVID-19 школярів та педагогів. У список регіонів з найбільшою кількістю випадків захворювань потрапили Нововолинськ і Володимир.

З початку навчального року захворіло більше 180 осіб з числа персоналу шкіл та більше 60 учнів. На даний час продовжують хворіти понад 60 працівників шкіл та понад 30 школярів. За останню добу зареєстровано 8 випадків захворювань серед персоналу шкіл та 3 – серед учнів. Про це інформує Волинський лабораторний центр.

Випадки захворювань зареєстровані у всіх районах області. Найбільша кількість випадків захворювань реєструється серед учнів у містах Луцьк і Володимир-Волинський, а також Луцькому районі. Серед персоналу найбільше випадків спостерігається у Луцьку,  Нововолинську та Любешівському районі.

На самоізоляції перебувають понад  1 600  учнів, понад  92 особи  з числа персоналу. 

 В рамках епіднагляду інформація по кожному випадку захворювань учнів чи персоналу шкіл надається дирекції закладів та відділам освіти для вжиття  протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, станом на 02 жовтня в області зареєстровано 8325 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 509 у дітей та 929 у медичних працівників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок