<

Навіть при наявності квитка водії рейсів у Польщу відмовляються брати пасажирів, – депутат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 30.03.2016 / Іваничі, Володимир /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Водії міжнародних рейсів, що курсують з Волині до Польщі, порушують маршрут руху та відмовляються перевозити пасажирів з білетами.

Про це власкору «Вголосу» розповів депутат Волинської обласної ради Олександр Бик.

Депутат зазначає, що біля каси АС «Іваничі» побачив оголошення, що курсує автобус за маршрутом Іваничі-Варшава, котрий виїздить з Іванич о 08:00.

«Запитав у касира чи є такий рейс. Відповіли є, квитки продають і ціна на них влаштовує. Сьогодні з’ясувалось, що це рейс не Іваничі-Варшава, а Луцьк-Локачі-Іваничі-Нововолинськ-Володимир-Волинський-Варшава. Крім того, в Локачі та Іваничі цей автобус не заїжджає, а їде прямо з Луцька на Володимир-Волинський, тоді до Нововолинська і назад до Володимира-Волинського і вже звідти на Варшаву. З Іванич на цей рейс до Нововолинська на автостанції пропонують добиратися якоюсь машиною або автобусом з сіл. Мало того, пасажирів з квитками «шофер юги» не беруть, оскільки місця в автобусі вже зайняті, якимось «лівими громадянами». Маса людей з квитками не змогли поїхати до Польщі по своїх справах. Ледь не відбулось масової сутички прямо на платформі між пасажирами з квитками і водіями, котрі набрали  безквиткових пасажирів», – розповів Олександр Бик.

Аналогічну ситуацію депутат спостерігав на автостанції Володимира-Волинського, коли пасажири з квитками на проїзд не змогли сісти в автобус за маршрутом Локачі-Холм, бо їхні місця позаймали якісь безбілетні особи. І в обох випадках  водії міжнародних рейсів вели себе дуже по-хамськи.




один коментар
  1. Нехай Бик дороги зробить до райцентрів, щоб доїхати можна було, а то знайшов проблему водіїї. Нехай сам сяде на автобус і проїдеться маршрутом, як гроші за маршрути брати то Вони перші, скільки податків платиться а дороги як після війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер