<

«Навіщо їхати в Італію, якщо її можна побудувати тут» – Андрій Гнатюк власноруч і за свої гроші облаштував для володимирчан терасу біля річки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 8.11.2019 / Володимир / , /
Перегляди
36
/ коментарів 9

З Андрієм Гнатюком, дизайнером з Володимира-Волинського, читачі БУГу вже знайомі. Це творча людина зі своїм вільним баченням світу. Коли він розповідає про задуми, то це неймовірно надихає. Але не тільки словами, а й ділом… Нещодавно на річці Риловиця неподалік від острова, де облаштовують рест-зону за його ж проєктом, Андрій Гнатюк своїми руками і за власний кошт збудував терасу для мешканців міста.

Створити подібну терасу в італійському стилі дизайнер хотів давно, проте, перед тим, як приступити до роботи потрібно було вирішити певні питання. Про це БУГ раніше писав.

Тераса чудово пасує до рекреаційної зони, яка розташовуватиметься через річечку, а також до будинку, де живе Андрій Гнатюк.

Оминути красиву оселю дизайнера не змогли журналісти БУГу і напросилися в гості на бесіду.

Будинок, у якому мешкає, Андрій Гнатюк будував власноруч разом з батьком. Він розповідає, що вже тоді, близько 10-ти років тому бачив, як в майбутньому все виглядатиме і ця картина додавала натхнення. Дизайнер розповідає, що все робить у своє задоволення.

“Люди думають, що все мені легко дається. Насправді це не так. Я приїжджаю додому з роботи, доглядаю за рослинами, щось ремонтую, будую далі і створюю”, – говорить дизайнер.

Андрій розповідає, що чув, як перехожі називають його будинок замком. Особливо дивуються і часто запитують його про дах, а саме, чому він такої складної форми. А тому, розповідає він, навіть творчі доби ренесансу старалися зробити дахи гарнішими, різноманітної форми, бо саме зверху будинок було видно ангелам.

На вулиці неподалік оселі дизайнера журналісти побачили ще один будинок, у схожому виконанні. Як виявилося, його теж будувати за задумом Андрій Гнатюка.

Дизайнер розповідає, що свою оселю зводив за правилами фен-шую і їх не варто відкидати у містобудуванні, адже від цих правил залежить гармонія і повноцінне життя. Так Володимир знаходиться біля річки Луга. А вода може додавати або ж навпаки – забирати енергію, залежно від вигинів русла.

Будинок і терасу над Риловицею Андрій будував згідно цих правил.

Тераса – це громадське місце, яке дизайнер створює своїми силами і коштом.

“Я б міг із сім’єю поїхати в Італію в чудовий 5-зірковий готель, а можу будувати Італію тут”, – сказав Андрій Гнатюк.

І він будує. В планах розширити і зробити ще один рівень тераси, сходи до річки, висадити тут рослини. Ціль подібної зони – це дати людям можливість прийти і сфотографуватися, провести гарно час, отримати естетичне задоволення.

Коли люди приходитимуть сюди, у невеличку Італію у Володимирі, знову і знову, то архітектор вважатиме, що він досягнув поставленої цілі.




коментарів: 9
  1. В теперішній час талановиті люди теж заробляють хороші гроші…
    ПС. Або ви ту жабу… або ж вона вас задушить!

  2. Шановні, що вас заздрість давит? Тож людина вам каже , сам своіми руками! Що за сумніви? Ви ж самі сказали що таку круту роботу тільки можуть круті замовляти а тут не приходиться ні за що платити!!! Сам мужик став і за 8 років зробив! А він по ходу дизайнер проектант, а вони гроші мають якщо зновуш таки працюють. Та кожен батько і матір як би виховали такого сина , то пишалися б ним. Не бухає, сім,янин. Ну от , і ви виховуйте собі таких синів або самі ставайте і щось робіть своім мозольом, бо ж часу видно маєте на все ….. Всім любові і доброти в ваших душах. Хватить бруду. Все міняється в кращу сторону. Період хаусу і зла закінчується. Спасайтесь . Любов спасе людей а не злість і заздрість. Хто працює той має.

  3. Такі будинки ще будують працьовиті люди з головою, а не ті, які ошиваються в інтернеті, пишучи дурнуваті коментарі. Дурням і ледацюгам така хата не світить. Молодець Гнатюк.

  4. Ну от, людина зробила добру справу, для всіх! і все-таки є люди, яким чогось не так. Станьте і зробіть, або хоч допоможіть якось! От тоді і про вас скажуть добре слово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер