<

Навчальні заклади вирішують самі: які школи у Володимирі підуть на осінні канікули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 19.10.2022 / Володимир / /
Перегляди
1341
/ Коментарі відсутні

З 24-го жовтня школярі ліцеїв Володимирської громади мали б піти на осінні канікули. Але навчальні заклади мають змогу самостійно вибирати, як відбуватиметься навчальний процес, тож частина шкіл продовжить навчання до зими.

Як розповіла БУГу начальниця гуманітарно відділу Оксана Бігун, чотири ліцеї громади йдуть на осінні канікули, а чотири – навчаються до зими.

Відтак з 24-го жовтня осінні канікули розпочнуться у ліцеях №2,3 міста, а також у навчальних закладах у селах Суходоли та Ласків.

Водночас, продовжують навчатися учні ліцеїв №1, 4, 5 та початкової школи №7. У них будуть подовжені зимові канікули.

“Навчання продовжується не в цілях економії опалення, а скоріше, через те, що дозволяє безпекова ситуація. Поки учні мають змогу, нехай вчаться, не знаємо, що на нас чекає взимку.

Рішення щодо того, чи йти на осінні канікули, чи продовжувати навчання, приймали ліцеї самостійно на педагогічній раді. Сьома школа також хотіла йти на канікули, але провели опитування серед батьків, які проголосували за те, щоб учні навчалися далі, і побули довше на зимових канікулах, – зазначила Бігун.

До слова, як зазначив на брифінгу 18-го жовтня міський голова Ігор Пальонка, громада готова до опалювального періоду, і з настанням похолодання, тепло у домівках ввімкнуть. В першу чергу ввімкнуть опалення у школах та садочках.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа