<

Навчальні заклади Володимирської та Нововолинської громад планують завершити облаштування укриттів до вересня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:40 | 30.07.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
1143
/ Коментарі відсутні

У кількох закладах освіти на Волині запланували до початку нового навчального року провести поточні ремонти приміщень, які можна буде використовувати як укриття.

Такі роботи проведуть, зокрема, у Володимир-Волинському педагогічному фаховому коледжі імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради, у Грядівському ліцеї Нововолинської міської ради, у закладі дошкільної освіти №6 Нововолинської міської ради та в Козлиничівському ліцеї Поворської сільської ради, повідомляють Волинські Новини.

Торги на поточні ремонти оголосили, відповідно, Володимир-Волинський педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради, управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради та Поворська сільська рада.

Вартість поточного ремонту приміщення протирадіаційного укриття педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського у Володимирі оцінили в 743,5 тисячі гривень, послуги з поточного ремонту споруд цивільного захисту (укриття) Грядівського ліцею – у 188,5 тисячі гривень, послуги з поточного ремонту та облаштування споруд цивільного захисту (укриття) закладу дошкільної освіти №6 у Нововолинську – у 350 тисяч гривень, а поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту в Козлиничівському ліцеї – у 319,5 тисячі гривень.

Роботи в усіх закладах освіти хочуть завершити до кінця серпня поточного року. Поточні ремонти включатимуть заміну дверей, вікон, очищення стін, їх штукатурення, електромонтажні роботи, улаштування покриттів тощо.

Гарантійні терміни на виконані роботи становитимуть не менш як два роки.

Нагадаємо, що у відносно безпечних регіонах України навчання у школах планують розпочати 1-го вересня в очному режимі. Для того щоб учні врешті змогли повернутися за парти, у закладах освіти мають бути облаштовані укриття.

Загалом лише близько 11% закладів освіти в Україні мають власні споруди цивільного захисту.

Нагадаємо:

Допомога надається в рамках проекту «Підтримка цивільного українського населення, яке проживає в Польщі та у Волинській області», що співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – Зміни в регіоні, яку реалізує Фонд Освіта для Демократії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер