<

Наступного року на території громад Нововолинська та Володимира можуть з’явитися кільця та нові дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 20.12.2021 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
1776
/ Коментарі відсутні

20-го грудня народний депутат Ігор Гузь з першим заступником міського голови Володимира Ярославом Матвійчуком, заступником Нововолинського мера Миколою Пасевичем та представником фірми, яка розробляла схему нової системи дорожнього руху у місті Володимирі відвідали Укравтодор.

На своїй сторінці у фейсбуці нардеп повідомив, у яких напрямках буде розвиватись будівництво нових шляхів.

У Нововолинську – це дорога з траси Нововолинськ-Іваничі на Благодатне аж до Заболотців. Ще одна дорога – з Нововолинська до Гряд та тротуарна доріжка від заправки “ОККО” і до ЦПТО.

До слова, закінчується тендер на облаштування траси Р-15, яка іде по Нововолинську. Тендер буде завершений до кінця року і в січні почнуть облаштовувати переходи.

Як зазначає Гузь, перше завдання по Володимиру – проект об’їзних доріг. Одна буде йти через Зимнівську громаду з Шистівської об’їзної і виходити біля заправки “WOG”. Інша – з Шистівської теж виходитиме і має йти через землі колишньої Зарічанської територіальної громади та виходити біля заправки “WOG”.

Наступне завдання – це тротуари на всій протяжності важливих трас у місті Володимирі: на Устилузькій, Ковельській, Луцькій і в бік Заріччя. Частина з них – це державні тротуари, а частина – міські.

Третє питання по Володимиру – три кільця-розв’язки: в центрі міста, на повороті на Нововолинськ та на перехресті Шухевича і Ковельської.

“Будемо робити документацію, щоб вже в наступному році змогли виконати роботи і розвантажити дороги Володимира”, – зазначив депутат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер