<

Народжена у рік тигра в 1998: скрипалька, яка неодноразово виступала у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:06 | 16.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
1973
/ Коментарі відсутні

Під знаком Тигра народилася Олена Романюк, яка проживає у Києві, де здобуває вищу освіту та працює. Багато містян знають цю талановиту дівчину, яка так майстерно грає на скрипці, адже вона неодноразово брала участь у різноманітних концертах, які проводилися у музичній школі, та інших святкових заходах, що організовували у Володимирі.

Хоч її характер не стовідсотково відповідає астрологічним описам, які наводять у східному календарі, все ж кілька спільних рис із символом прийдешнього року  таки є, пишуть у Слово Правди.

 Заслуговує на повагу цілеспрямованість Олени. Вона після закінчення музшколи, навчалася у Волинському державному училищі культури та мистецтв, нині є студенткою четвертого курсу Національної музичної академії імені П. І. Чайковського.

Окрім цього, уже близько п’яти років навчає музики дітей, два з них працює у Київській дитячій школі мистецтв №2 імені М. Вериківського.

Існує думка, що Тигр є уособленням енергії, активності та ініціативності. Ця тварина не пошкодує лінивих, скигліїв і сірих мишок. Можливо, у цьому є сенс, вважає Олена, адже вона теж досить відповідально і серйозно ставиться до викладацької діяльності і її похвала – це ознака дійсно добре виконаного завдання і ретельної підготовки дітьми. Вона досить вимоглива і водночас справедлива.

Важливим для дівчини є затишок та чистота у домі. У цьому вона теж схожа з Тигром, який ретельно дбає і захищає територію, де мешкає і де йому комфортно.

Олена зізнається, що любить займатися прибиранням, може перескладати і так охайно розміщені речі, якщо у той момент вважає, що так буде краще. Затишку її оселі додають ретельно підібрані та зручні меблі, красиві вазони, аромолампи, різні декоративні елементи.

Для неї важливо, щоб красивим був кожен куточок її житла. У цьому Олену підтримує коханий чоловік, який, до речі, теж скрипаль. Вона з теплом і любов’ю згадує ще одне важливе в її житті місце – батьківський дім і рідне місто, куди приїздить, як тільки трапляється нагода.

 Любить Олена подорожувати, розширювати горизонти і духовно збагачуватися. Востаннє її тривала мандрівка за кордон відбулася два роки тому. Якраз на новорічно-різдвяні свята вона їздила на гастролі в Німеччину й Данію.

Каже, тоді змогла відчути, як буває щемко на душі, коли в цей час – не з рідними.  Як і Тигр, Олена досить авантюрна. Уявіть тільки: за двадцять хвилин до концерту у філармонії у Берліні вона мчала побачити архітектурну пам’ятку Бранденбурзькі ворота.

Новий Рік та Різдво героїня цієї публікації називає одними з найулюбленіших свят у році. І якщо перше святкує разом із коханим та друзями, то на друге обов’язково вона з чоловіком їдуть до батьків. А ще Олена заздалегідь обирає кожному оригінальний подарунок, бо любить порадувати дорогих людей у ці святкові дні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок