<

Нардеп відвідав освітні заклади Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:54 | 14.06.2018 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Робочий день народного депутата Ігоря Гузя у Володимирі-Волинському 12 червня розпочався із традиційної півгодинної зустрічі з міським головою Петром Саганюком. Як і щоразу, працюючи в окрузі, парламентар першочергово обговорює з керманичем княжого міста поточні питання. Після цього – він звітує перед громадою.

Обранець зустрівся із педагогічними колективами кількох навчальних закладів. Так, у Володимир-Волинській спецшколі І-ІІІ ст. для глухих директор Богдан Гудим розповів про проблему із набором учнів. Це зумовлено тим, що дітей з інвалідністю адаптовують для навчання у місцевих навчальних закладах, або ж в установах з інклюзивною освітою.

За кошти «соцеконому», а це понад 600 тис грн, за сприяння нардепа на території педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського реконструювали проїзди та пішохідні доріжки, придбали закладу мультимедійні проектори, ноутбуки. Подякував директор установи Микола Савельєв і за інтерактивне обладнання для навчання за програмою «Нова українська школа».

До Дня міста біля школи № 3 у Володимирі-Волинському планують завершити облаштування дитмайданчика зі штучним покриттям. Кошти на ці потреби з державного бюджету залучив Ігор Гузь. Загалом за останні два роки за його сприяння для потреб учнів купили ще й комп’ютер, ноутбук, принтер та телевізор.

«За час мого депутатства у Володимирі-Волинському капітально відремонтували басейн у школі № 5, відкрили два майданчики зі штучним покриття на вулиці Ковельській та на території військового містечка. Цьогоріч їх плануємо ще 2 – на вулицях Луцькій та Устилузькій. Придбали комп’ютерні класи для навчальних закладів, де була потреба. Зараз тримаємо на контролі питання, що пов’язані із станцією переливання крові у місті – скорочення штату, а то й закриття медзакладу; розширення території сміттєзвалища, бо існуюче вже вичерпує свої можливості; також питання здачі 44-квартирного будинку для військовослужбовців – ймовірно його здадуть до Покрови; та багато інших питань», – розповів нардеп під час зустрічі із педагогами агротехнічного коледжу.

Також він зустрівся із колективом ВПУ. Першочергово у закладі потрібний ремонт приміщення їдальні. Тому заступник директора установи Володимир Пашко звернувся до депутата посприяти у виділенні бюджетних коштів на ці роботи.

У гімназії Володимира-Волинського батьки, педколектив та директор Олександр Романюк серед нагальних потреб назвали ремонт приміщення спортзалу, облаштування роздягалень та душових кабін. До слова, у 2017 році на суму 200 тис. грн з «соцеконому» установі придбали музичне обладнання та облаштували дитячий майданчик. Окрім того, за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вшанували кращих учнів гімназії – переможців олімпіад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця