<

Нардеп на зустрічі з міським головою Володимира-Волинського обговорив питання будівництва сміттєвого полігону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 20.07.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Ремонт спортивного майданчика поряд із навчально-виховним комплексом – школою № 3, будівництво сміттєвого полігону, можливість впровадження проекту з історичним підтекстом «Пам’ять без кордонів» – головні теми, які обговорили народний депутат Ігор Гузь разом з міським головою Володимира-Волинського Петром Саганюком.

Парламентар із робочою поїздкою вчора, 19 липня, працював у княжому місті, – йдеться на офіційній сторінці нардепа.

Він разом із першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком оглянули територію, поряд зі школою №3, де тривають ремонтні роботи. Тут планують облаштувати спортивні поля для баскетболу та футболу зі штучним покриттям, бігові доріжки й загалом здійснити благоустрій території.

Нагадаємо, на пропозицію Ігоря Гузя спрямували півмільйона гривень «соцеконому», і стільки ж з бюджету міста, для початку робіт. Загальна вартість проекту – 1 мільйон 850 тисяч гривень.




коментарів: 2
  1. Ого ,це неймовірно, дякую, дякую від усіх школярів. А ще велике бажання щоб змінилась ситуація не тільки в тому напрямку, а й на рахунок харчування по школах, адже діти майже цілий день находяться за навчанням а сніданки на 6 грн. кухня не особливо щось може приготувати калорійне і поживне для підростаючого і формуючого організму. Може зробити якусь можливість щоб хоч батьки могли здавати на харчування тоді вони будуть спокійні за своїх дітей яких вони не взмозі проконтролювати що ті їли і чи смачно було.

  2. директором СШ №3 є Матвійчук Анатолій – батько першого заступника міського голови Матвійчука Ярослава . З місцевого бюджету виділено близько 500 тис. грн . Всі угоди , акти виконаних робіт буде підписувати мабуть Матвійчук старший. Контроль хай і неповний за Матвійчуком меншим . Цікаво скільки бабок при такій розкладці піде наліво …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок