<

Нардеп Ігор Гузь зустрівся із Остапом Сусвалем у перейменованому Жовтневому Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 14.09.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Народний депутат України Ігор Гузь 14-го вересня приїхав у нещодавно перейменоване село Володимир-Волинського району, аби зустрітися із батьком загиблого Героя Остапом Сусвалем. Основна тема розмови – перейменування населеного пункту.

Нагадаємо, село Жовтневе Володимир-Волинського району 6-го червня перейменували на честь загиблого в АТО місцевого жителя і назвали Сусваль. Проти нової назви виступили селяни. Після кількох громадських обговорень, 21-го серпня було вирішено місцевими жителями перейменувати село вдруге на Світанкове.

“А мене хтось питався? Я хочу щоб село осталось Жовтневим. Я не хочу йти проти народу, бо зберіть ви громадськість і почуєте яку назву хочуть. А я хочу щоб мене залишили в спокої. Ви як депутат дайте мені будь-який документ, де писатиметься, що я проти перейменування села. ” – розповів Остап Сусваль.

Такий документ пообіцяв видати чоловіку голова сільської ради Сергій Панасевич.

img_1275

img_1291

Ігор Гузь розповів як проходить перейменування села та про те, що найближчим часом село може бути перейменоване в Світанкове. За нову назву має проголосувати Верховна Рада України.

“Рішення прийнято за Світанкове. Сільська рада передала документи у Верховну Раду. Треба знайти порозуміння, повірте. Я вам скажу чесно, що правильно можливо було б і Могильне, бо це історична назва. Але зрозуміло, що звучить не добре. Всі документи, які потрібно ми дамо. Логічно, що ви не ініціювали і до вас ніяких претензій не повинно бути.”- сказав Ігор Гузь

На завершення зустрічі Остап Сусваль запросив нардепа Ігоря Гузя частіше приїздити в село.

img_1295

img_1332

img_1338




один коментар
  1. А тепер скажіть, як у такого батька, який ходить з труднощами, забрали сина в військо?
    В цій державі толку не буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок