<

Нардеп Ігор Гузь провів прийом громадян у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 15.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

12-го березня відбувся черговий прийом громадян народним депутатом України Ігорем Гузем. 

До нардепа громадяни зверталися за допомогою у вирішенні як особистих питань, так і за сприянням у вирішенні політичних , економічних, соціальних проблем.

Були звернення щоб народний депутат вплинув на ситуацію, яка склалась на митному пості «Устилуг». За словами громадянина, що прийшов на прийом, там присутні факти корупції, а саме від людей працівники переходу беруть кошти за пришвидшення черги.

Говорили й про ситуацію у селі Хобултова, де 288 гектарів землі передано у користування Володимир-Волинському сільськогосподарському технікуму. У людей є багато запитань до тих, хто обробляє цю землю, і чи взагалі сплачуються податки і куди.

“У кожної людини – своя проблема. Зазвичай просять допомогти у вирішенні соціальних питань. На жаль, у непростий для країни час, жителі звертаються за матеріальною допомогою: кому на лікування, кому погасити комунальний борг, чи просто кажуть, не мають коштів на проживання. Це питання для мене – непрості. Я не бізнесмен і не маю коштів, аби надати матеріальну допомогу. І якщо я не можу допомогти фінансово, кажу людям про це відкрито. Є такі випадки, коли прошу про це у місцевих підприємців”, – розповів Ігор Гузь.

IMG_2935
IMG_2961




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер