<

Нардеп Гузь закликав лікарів Володимира-Волинського їхати до Волинської обласної ради і відстоювати право на госпітальний округ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 1.02.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментар 21

В рамках робочого візиту, 1-го лютого, народний депутат Ігор Гузь відвідав Володимир-Волинське ТМО. Під час зустрічі із персоналом медичного закладу, нардеп закликав лікарів відстоювати право на госпітальний округ. Для цього наголосив, що у Волинській обласній раді відбудеться, 2-го лютого, сесія депутатів і планують обговорювати зазначене питання.

При обговоренні питання створення госпітального округу, нардеп Гузь, зазначив що його позиція – “окрім трьох тих, що запропонували, потрібно додати ще 2-3 госпітальні округи”.

“Я не хочу вдаватися в політику, але я це скажу, така пропозиція щодо створення лише 3-х госпітальних округів  – хибна, неправильна і помилкова позиція голови обласної адміністрації. Я Вам скажу свою позицію, як повинен був вчинити в такій ситуації губернатор. Він мав би сказати: ” має бути шість госпітальних округів”. А далі писати заяви, добиватися, виступати, говорити, переконуваи і битися, вибачте за слово, за 6-ть округів. Однак наш губернатор відстоює лише 3. Я вважаю, що цю боротьбу потрібно не тільки продовжувати, а її необхідно активізувати. Я дуже Вас прошу, завтра прибути на сесію обласної ради. Будуть медики з Камінь-Каширського, Любомля. Я дуже хотів, щоб були і з Володимира-Волинського,” – розповів Ігор Гузь.

Також під час зустрічі в лікарні, політику показали апаратуру для діагностики хвороб очей та органів слуху. Саме цю апаратуру було придбано за кошти із державної субвенції, яку “вибив” Ігор Гузь. Медики подякували за постійну допомогу медичному закладу та звернулися з проханням посприяти виділенню коштів для купівлі нового ренгенапарату.




коментарів: 21
  1. Їдьте і менше думайте.Скільки сцяти в памперси можна ? Мав би і міський голова з медиками поїхати, а то тільки дірки запихає “молодняком”. Поки не повстанете всерйоз вас не почують. До речі, там і зустрінетесь з обласними депутатами.

  2. Гунчик не ходить по наших лікарнях,то нащо за них переживати.Якщо лікарі не візьмуть справу в свої руки і не підніметься громада,то нічого не буде.

  3. Чому цей так званий народний депутат ні разу не зустрівся з колективом Нововолинської лікарні, чи його вибрав Володимир? Зрозуміло? хто платить,той і музику замовляє. Створення округу не означає закриття лікарні у Володимирі, і рівень залишиться такий же. Але погодьтеся Нововолинська лікарня до округу йшла десяток років.

    • Відповідь на це питання дали Віктор М. і Віктор С. у ефірі одного незалежного телеканалу, що належить Віктору Я.
      Цікавіше, чого нововолинська громада мовчить.

    • Арсене а Ви запитайтесь нардепа чи його хтось запрошував в лікарню, думаю що ні

      • А Ви Західняк запитайте в нардепа скільки відсотків голосів він набрав у Нововолинську,а скільки у Володимирі і районі. І як додаткові кошти розподіляються за участі депутата. А так перед виборами на зустрічах клявся – буду щоквартально зустрічатися, буду відстоювати,буду представляти. І знову так як усі “папєрєднікі” бла- бла-бла

        • Гузь не то, что каждый квартал встречается с избирателями, а каждый месяц. Так что не тринди.

    • Народний депутат не йде в так звану НЦМЛ (бо там більшість косить зелень, а не лікує), бо йому там не раді, раптом ще щось перевіряти візьметься, чи не дай Бог в людей спитає про якість обслуговування.
      Хіба не знаєте, як Мороз проводить огляди своїм авторським бездотиковим методом?

  4. Нововолинські жителі живуть за принципом- моя хата скраю,я нічого не знаю. Або ще – та я рідко хворію, хай добиваються ті хто більше. Нововолинська лікарня, якщо не буде центром округу, то керівництво менше матиме проблем , а от люди тоді почухаються, тільки буде пізно

  5. Як все просто, “кто девушку ужинает – тот ее и танцует”. Хто більше грошей дав, за тих попу і рве. Якщо вже так пішло – то хай і в НЦМЛ іде, радиться з лікарями, з громадою. Фу а не депутат

  6. Народ а ви взагалі в курсі ситуації? Що ви виписуєте?
    Вже практично затверджено, що госпітальний округ у Нововолинську, а нардеп хоче додатковий округ і у Володимирі. Щоб було 2, а не перенсти з НВ до ВВ. Розбиріться спочатку))) писаки)

  7. А навіщо депутатів тоді обирати..якщо медики самі мають свої права відстоювати?

  8. а чого нововолинськ так плачеться? за вас володмирський Панасюк! Тилько Володимир-Волинський не те шо не заздрить Вам за таку підтримку, швидше співчуває і скорбить: громада як організм – виштовхує інородні тіла, як карбункули.

    • позиція гузя на даний це піар на наступні вибори , що я був за вас Володимиряни , ну а не вийшло , що ж нічого вже не зробиш, алеж я говорив ,був за вас … позиція політичного популіста…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер