<

Нардеп Гузь провів прес-конференцію у Володимирі-Волинському: звіт про діяльність та плани на майбутнє

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:57 | 4.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

3-го березня в редакції газети “Слово правди” пройшла прес-конференція народного депутата України Ігоря Гузя. Основна тема – це звіт нардепа про свою діяльність.

Зазначимо, що кожен житель виборчого округу №19 мав змогу отримати газету-звіт нардепа Укрпоштою.

“Я дотримався обіцянки, що відвідав всі сільські ради свого виборчого округу. Зараз мої помічники, сподіваюся до середини квітня, відвідають всі найменші села та проведуть у них прийом громадян. На постійній основі працюють мої громадські приймальні у Володимирі-Волинському, Любомлі, Іваничах та Нововолинську. До приймалень надійшло близько 1 300 зверненнь від громадян, ми беремо всі в опрацювання і де можемо, там і допомагаємо, де потрібно пишемо звернення або ж шукаємо варіанти як допомогти” – розповів Ігор Гузь.

Нардеп на прес-конференції анонсував, що наразі бореться за суму в 20-ть мільйонів гривень субвенції із держбюджету для округу.

Розповів Ігор Гузь і про діяльність його Фонду “Прибужжя”, який наразі проводить конкурс мініграндів серед ініціативних груп.

Журналісти Володимира-Волинського і Любомля в свою чергу задавали питання, що стосувалися подальших політичних планів народного депутата, роздержавлення друкованих видань, становища профтехучилищ та про зустрічі в установах міста.

Нагадаємо, що народний депутат, один із 8-ми депутатів Верховної Ради України, який не пропустив жодного пленарного засідання. Також, за даними Громадянської мережі ОПОРИ, Ігор Гузь подав найбільше запитів і звернень як нардеп серед волинських депутатів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа