<

Нардеп Гузь провів дві зустрічі із виборцями у Володимирі-Волинському: із жителями одного двору та із працівниками теплокомуненерго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 28.07.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під час чергового робочого візиту народного депутата України Ігоря Гузя до Володимира-Волинського відбулося 2 робочі зустрічі. Перша зустріч-звіт із працівниками КП “Володимир-Волинськтеплокомуненерго”, а друга в дворі житлових будинків по вулиці Сагайдачного.

На зустрічі із працівниками теплокомуненерго, Ігор Гузь запропонував формат діалогу після короткого звіту за роботу у Верховній Раді. Працівники вислухали політика та ставили йому запитання, котрі цікавили. Зокрема були питання щодо мораторію на продаж землі, чи підтримає Гузь у ВРУ такий закон, по субсидіях, про законодавство щодо їх галузі діяльності, актуальність зменшення кількості народних депутатів.

 “Я противник продажу землі на сучасному етапі. Колись це треба робити. Земля має бути власністю, я проблем не бачу. Друге – зменшення кількості депутатів. До 200, 300, 225 – треба дискутувати, я не заперечую. Але Ви повинні зрозуміти одну маленьку річ, якщо ми зменшуємо в половину депутатів і завтра ми будете мати тут депутата, то він матиме не 147 тисяч, а 300 тисяч виборців. От у мене 200 сіл, а може бути 400 і їх потрібно об’їхати народному депутату – палка з двох кінців… І ще питання – позачергові вибори. Я не проголосую за позачергові вибори з ряду причин. Я дивлюся опитування, і з 40 депутатів Опозиційного блоку стане 120, буде Рабінович і з ним чоловік 40, буде Савченко, буде більше Ляшка (РПЛ), Батьківщини. І Ви думаєте, що новий парламент буде кращий? Я Вам кажу свою позицію, я не боюся виборів. Я кажу для всіх, що буду ще балотуватися”, – відповів Ігор Гузь.

Зустріч-звіт відбулася і в одному з дворів по вулиці Сагайдачного. На звіт зібралося чимало жителів навколишніх будинків. Діалог розпочали з проблем людей.  Так мешканці розповіли політику, що найперше хочуть визначитися з тим. де встановити дитячий майданчик, який отримують із державної субвенції.

Також людей турбували питання субсидій, перспектива збільшення пенсійного віку, виділення земель учасникам АТО та й коли завершиться війна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер