<

Нардеп Гузь продовжує звітувати по установах Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 22.03.2016 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

22-го березна народний депутат України Ігор Гузь провів чергові звіти по установах Володимира-Волинського. Цього разу, народний обранець зустрівся із колективами школи №5, агротехнічного коледжу та дитячого садочку “Вишиванка”.

Народний депутат окрім того, що розповів про свою роботу у парламентіта та на виборчому окрузі, поділився планами на майбутнє. Зокрема, Ігор Гузь добивається, щоб на виборчий округ №19 виділили 20-ть мільйонів державної субвенції.

Також, нардеп розповів про діяльність Фонду “Прибужжя”, а саме, що планують проводити один раз в 1-2 місяці конкурси мінігрантів для місцевих ініціативних груп. Гузь повідомив, що при першому наборі проектів подали 54 заявки і найближчим часом будуть оголошені результати відбору.

Разом з політиком, установи міста відвідав Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови Володимира-Волинського.

“Хотілося б подякувати від імені міської ради народному депутатові за роботу і підтримку у Києві, яку ми відчуваємо. Є багато проблемних питань, які все таки місто не може вирішити самостійно. Наведу тільки одну ситуацію із останніх, бо говорити можна про десятки. Була у нас проблема з пільгами і субсидіями. На рівні міністерства фінансів “зависла” значна сума з оплати по субсидії (45-ть відсотків платять жителі, а 55-ть відсотків компенсує держава, які якраз не виплачували). І завдяки діяльності нардепа в кінці року вдалося повернути ці гроші місту та виплатити зарплати працівникам комунального підприємства.” – зазначив Матвійчук.

Колективи запитували про, те як проходитиме реорганізація навчальних закладів, хто і як формує споживчий кошик, чому хочуть збільшити тривалість робочого дня при тій же зарплаті, про процес реформування в Україні.

IMG_3585
IMG_3611
IMG_3613
IMG_3622
IMG_3638
IMG_3655
IMG_3659
IMG_3666
IMG_3676
IMG_3679
IMG_3691




коментарів: 2
  1. Присутність його “довіреної” особі дає всі підстави йому не довіряти.З ким поведешся , того й наберешся!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер