<

Нардеп Гузь написав звернення до прокуратури та поліції Волині стосовно ДТП у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 3.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
55
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь офіційно звернувся до прокурора Волині та начальника ГУ Нацполіції в області з приводу дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася вночі 21 листопада 2019 року в центрі Володимира-Волинського.

Про це йдеться на офіційній сторінці Ігоря Гузя у фейсбук.

Відео з місця події раніше опублікувало інтернет-видання “БУГ”.

Парламентар просить поінформувати його, чи відкрите провадження за фактом ДТП, чи встановлена особа, яка її скоїла? Також він вимагає провести неупереджене розслідування та притягнути винних до відповідальності, згідно з чинним законодавством.

Як повідомило інтернет-видання “БУГ”, ДТП трапилася на вулиці Данила Галицького, навпроти міської автостанції. Камери відеоспостереження зафіксували, як водій позашляховика (ймовірно авто марки MITSUBISHI Pajero) на великій швидкості зніс кілька секцій огорожі пішохідної частини вулиці. Після цього, упевнившись, що авто і надалі може рухатись, водій, не виходячи з авто, покинув місце автопригоди, прямуючи на вулицю Ковельську.

Огорожу у Володимирі-Волинському відремонтували ввечері 2- го грудня.

«У зв’язку із вищезазначеним, відповідно до Закону України «Про статус народного депутата України», прошу Вас проінформувати, чи відкрите відповідне провадження (за якою статтею) по факту зазначеної ДТП, чи встановлена особа, що скоїла ДТП? Також прошу по факту даної ДТП провести неупереджене розслідування та притягнути винних до відповідальності, згідно з чинним законодавством», – йдеться у депутатському зверненні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер