<

Нардеп Гузь провів тренінг для молодих лідерів у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:49 | 23.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
861
/ Коментарі відсутні

22-го грудня у Володимирі в Агенції регіонального розвитку «Прибужжя» пройшов черговий урок для відвідувачів «Школи молодого лідера». Цього разу секретами ділився народний депутат України Ігор Гузь.

Нардеп розповів майбутнім лідерам про секрети свого успіху. Зокрема розповів про основи командоутворення, як правильно підбирати і співпрацювати з людьми.

Ігор Гузь зазначив, що серед всього населення, лише 3-5% людей можуть бути лідерами. На його думку, люди, які хочуть досягнути успіху, повинні бути амбіційними, ініціативними, стресостійким, вміти працювати над собою та не боятися брати на себе відповідальності. Вміти ставити перед собою досяжні короткострокові та довгострокові цілі: кар’єрні, що стосуються здоров’я та ресурсів. Вміти правильно будувати плани.

“Поки ти не висовуєшся, ти – маленька сіра мишка, нікому нічого не винен. Робиш крок вперед – одразу комусь щось винен. Українців всю історію гнобили, тут менше лідерів, тому ми живемо й гірше за європейських сусідів”, – розповів спікер.

Також парламентар розповів про основи психології та поділився літературою, яку варто прочитати відвідувачам «Школи молодого лідера».

Нагадаємо, на початку грудня мер Нововолинська ділився досвідом з учнями «Школи молодого лідера» у Володимирі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер