<

Наполягаю, щоб усі розслідування були проведені прозоро і ґрунтовно, – Пальонка про забруднення земель неподалік Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 26.02.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
47
/ коментарів 8

Міський голова Володимира-Волинського 25-го лютого побував на на території неподалік карт фільтрації Володимир-Волинської птахофабрики, де вночі напередодні активіт виявив факт зливання в землю нечистот. Мер після огляду території зазначив, що наполягає на грунтовних розслідуваннях.

Позицію мера Володимира щодо резонансних подій опублікували на офіційній сторінці Ігоря Пальонки у фейсбуці.

Читайте також: В ґрунт з відстійників птахофабрики у Володимирі зливають нечистоти, – активіст Сватко.

Припинили вчинення злочину, забруднення земель, домоглися фіксації злочину, – ативіст про події з нечистотами птахофабрики у Володимирі.

Відкрили кримінальне провадження за забруднення земель, яке виявив активіст з Володимира.

Як йдеться в дописі, інформація про злив нечистот, яку опублікував місцевий активіст Тарас Сватко, схвилювала усіх мешканців громади. Тому Ігор Пальонка вирішив особисто оглянути територію, на яку здійснювали перекачку.

“Мушу констатувати, що масштаби дійсно великі. Хоч землі, на які зливали нечистоти, є за межами Володимир-Волинської громади, та ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» провадить свою діяльність на нашій території. Згідно їхньої заяви, роботи, до яких наразі ми усі маємо питання, проводились підрядною організацією.

Моя позиція чітка: усі підприємства, що провадять свою діяльність на території нашої громади, повинні працювати у правовому полі та бути екологічно свідомими. У випадку порушення цих ключових принципів повинне бути відповідне реагування.

Екологи вже взяли зразки ґрунту та злитих вод з цієї території, що дозволить чітко визначити, якої шкоди завдано. Також є ухвала суду, відкрито кримінальне провадження.

Я наполягаю, щоб усі необхідні розслідування були проведені прозоро і ґрунтовно. Тоді, на їхній основі, винні повинні бути покарані у рамках чинного законодавства. Я вболіваю за чисте довкілля і добросовісний бізнес”.




коментарів: 8
  1. А чому ці факти порушення (і не тільки ці) виявляє Тарас? А де поліція? Еколог в міській раді мабуть одержує немалі гроші?

  2. Еколог це супер прибутковий бізнес.Доречі хтось знає його Хвамілвю у нас.

  3. Ви ще свинарники візьміть які в річку зливають ті хотяби на землю.А коли фабрика закриється то людям і так немає де заробити гроші ви шановні політики і активісти подумайте за людей трохи,а не про свою шкуру.Люди і так не мають де працювати.

    • Якщо ви працівник пташника то ваш коментар зрозумілий. Холуї завжди були. Якщо ви не маєте до пташника відношення, то запропонуйте, щоб зливали на території вашого обійстя та не забудьте з дітками на грибочки – ягоди поїхати у місце скиду.

  4. Якщо такими темпами будемо нищити екологію то і людей не буде, і не потрібні будуть ті гроші. І не треба злочин людьми прикривати, ті люди\власники\ заробляють на здоровьї українців величезні кошти, тож нехай вкладаються в очисні споруди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер