<

Напередодні професійного свята у Володимирі-Волинському вітали комунальників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 15.03.2019 / Володимир / /
Перегляди
11
/ коментарі 4

15-го березня, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк привітав працівників цієї сфери зі святом.

За сумлінну працю на благо громади міста Володимира він нагородив відзнаками міської влади і грошовими преміями водія сміттєвоза МАЗ – 4371 КП «Полігон» Миколу Гавришка, електромеханіка 5 – го розряду СРБП «Володимирліфт» Олександра Залуцького, директора КП «Інформаційно – розрахунковий центр» Інну Зіркевич, майстра сантехгрупи КП «Управляюча житлова компанія» Руслана Киричука, прибиральника кладовища КП «Ритуальна служба» Оксану Кривовіцу, діловода управління водопровідно – каналізаційного господарства Людмилу Сенегу, слюсаря з обслуговування теплових пунктів Володимир – Волинського підприємства теплових мереж «Володимир -Волинськтеплокомуненерго» Олега Сидоренка, озеленювача КП «Троянда» Світлану Шевченко, майстра по ремонту взуття взуттєвої майстерні «Данко» Сергія Юнака та головного спеціаліста управління житлово – комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради Оксану Юрчук.




коментарів: 4
  1. сьогодні влада вітала з прийдешнім професійним святом деяких працівників житлово-комунальної сфери , а напередодні працівники так званої управляючої компанії теж “привітали” мешканців кількох будинків і незаконно відімкнули подачу еоектроенергії в сходові клітки та підвали деяких багатоквартирних будинків , при тому фактично проникли в чужі приміщення . На даний час ці будинки зняті з балансу вже неіснуючого ЖЕКу і на вони є сумісною власністю всіх жителів будинку. Існуюча управляюча компанія на базі жеку теж немає ніяких угод з жителями на обслуговуванню будинків , бо не прооведені конкурси на визначення управителя , як це вимагає чинне законодавство. Але намагаючись навязати жителям будинків незрозумілі чомусь підвищені в декілька разів тарифи місцева управляюча компанія найшла такий спосіб , щляхом відключення електроенергії, навязати свої послуги жителям будинків… Так що хтось буде святкувати день комунальника з чаркою , а хтось буде можливо бити лоба об стіни при виключеній електроелектроенергії… А законодавство чітко вказує , що до моменту визначення управителя по конкурсу і заключення нових угод всі послуги жителям будинку не припиняються… і Ціна таких послуг не встановлюється самочинноs і одноосібно однією управляючою компанією , а знову таки визначається за результатами конкурсу ….

  2. Саганюк не знав, що виробляє його ЖЕК? Чи сам же і наказав повимикати світло в під,їздах….скоріше позаключають договори?

  3. До Гості . Я думаю , тут є два варіанти ситуації з виключенням електроенергії- або дійсно пан Саганюк не знав , що вичворяють його підлеглі або просто рахує переважну більшість жителів багатоповерхівок дурнями … , виходячи з того, що вже дуже багато жителів підписали угоди з екс – Жеком , навіть не вникаючи , як буде працювати управляюча компанія , звідки взялися такі драконовські тарифи і як простий мешканець може отримати інформацію куди підуть щомісячно його кошти…і взагалі можна щось оскаржити в діях адміністрації екс-ЖЕКУ…

  4. Подивись публікацію в БУГУ від 29.01.19р,,Реорганізація ЖЕКу,,…….там офіційне попередження від міськоі ради про грядуще відключення світла в підіздах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця