<

Намагався відправити кур’єрською службою 37 ящиків фальсифікованих цигарок: у володимирчанина конфіскували сигарети та авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 14.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарів 5

Волинські фіскали виявили «на гарячому» жителя міста Володимира-Волинського, який планував перенаправити масштабну партію тютюнового фальсифікату на суму 750 тисяч гривень за допомогою однієї з кур’єрських служб.

Про це інформує Волинська фіскальна служба.

Відправника контрабандної посилки правоохоронцями виявлено «на гарячому» у відділенні поштового оператора у Володимирі-Волинському під час оформлення відправлення. Загалом чоловік намагався відправити 37 ящиків фальсифікованих цигарок.

Вся продукція, а це понад 18 000 пачок тютюнових виробів, була  без українських марок акцизного податку встановленого зразка. Орієнтовна вартість «дороговартісного» відправлення становить майже 750 тисяч гривень.

Крім того, податковою міліцією вилучено транспортний засіб марки Renault Trafic, який використовувався для перевезення цигарок з метою їх подальшої реалізації.

Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей, а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення кола осіб причетних до такої незаконної діяльності.




коментарів: 5
  1. ЗНАЧИТЬ хтось здав … але таких випадків коли поліція на гарячому ловить контрабандистів дуже мало … як правило хто в місті має “кришу” того не спіймають …

  2. На 20 липня торгують сигаретами і паленою горілкою постійно ,ніякі короновіруси ,мусорня ім не закон ,значить башляють владі ,що закривають очі на таке неподобство .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа