<

“Накази безсторокові, безтолкові і думаю, що складені заднім число” – Надія Савченко про суд над 22 бійцями у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 18.08.2016 / Володимир /
Перегляди
299
/ Коментарі відсутні

16-го серпня на чергове засідання суду у справі 22-х бійців колишньої 51-ї ОМБр, котрих звинувачують в дизертирстві, прибула народний депутат України Надія Савченко. саме запрошення підтримати хлопців в судовій залі Савченко отримала під час гутірок на фестивалі “Бандерштат”.

Візит Надії Савченко викликав значний ажіотаж як місцевих активістів, так і преси різного рівня. Вже перед початком судового засідання пані Савченко роздавала інтерв’ю та висловлювала слова підтримки обвинувачуваним хлопцям.

Під час судового слухання сиділа на першій лаві, поряд із хлопцями. Та вже після перерви в засіданні, під час дослідження доказів обвинувачення, не втрималась та висловила власну позицію.

“Накази складені безстроково, вони безтолкові і думаю, що писані заднім числом” – кинула репліку нардеп.

Після судового засідання Савченко висловила, що підтримуватиме хлопців, а також всіма можливими для неї засобами допомагатиме (депутатські запити та звернення – ред.). Пані Савченко також висловила і кілька слів в адресу Володимир-Волинського міського суду: “Добре, що наш суд не такий як російський. Очікуємо справедливого рішення”.

Читайте також: Чергове слухання “Запорізької справи” у Володимир-Волинському суді: візит Надії Савченко, зміна обвинувачення та адвокатські клопотання

Деталі у відео-сюжеті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер