<

Найбільш прогресивний метод лікування гриж відтепер проводять у ТМО Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 20.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
620
/ Коментарі відсутні

14-го вересня лапараскопічно провели операцію лікування пахової грижі.

Наразі це вважається найсучаснішим малоінвазивним методом лікування в хірургії, що широко використовується в усьому світі, повідомляють у фейсбуці ТМО Володимира.

Як зазначають, 58-річний пацієнт Павло Павлович висловлює вдячність лікарям-хірургам та анастезіологу за їхню роботу.

“Вчора, через дві години після операції, лікарі дозволили вставати! Операція абсолютно безболісна, бо поки лікарі працювали, я спав. Приємно, що вже сьогодні мене виписують з лікарні!”, – розповідає пацієнт.

Через проколи в черевну порожнину пацієнту підвели вуглекислий газ і ввели лапароскопічні та хірургічні інструменти. Далі за допомогою сітчастої пластини (аллопротеза) хірург зміцнив передню черевну стінку. Після закінчення операції вуглекислий газ відкачали, а на рани наклали мінімальні внутрішні шви.

“Лапароскопічну операцію лікування пахової грижі проводили під загальним наркозом і тривала вона менше години! Пацієнт після операції почувається добре”, – йдеться в пості.

Загалом, у Володимирському ТМО активно розвивається малоінвазивна хірургія. Зокрема, хірурги на потоці проводять різноманітні лапароскопічні операції для лікування холециститів, апендицитів та гриж даним методом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер