<

Нагородження медалями “Учасник АТО” бійців – учасників АТО, пройшло в Устилузі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:31 | 15.10.2015 / Володимир /
Перегляди
74
/ 1 коментар

День захисника України – вперше святкували в нашій державі. В Устилузі влада району та об’єднаної громади вручала нагороди Героям – учасникам АТО. Однак, не всім урочисто і по спискам.

Бюрократія в нашій незалежній державі досі має місце. У залі міської ради Устилуга – воїнів чимало. Однак, нагороди отримали лише ті, хто на момент свята мав на руках посвідку “Учасника бойових дій”. Усі інші – медалі отримають згодом.

Концерт, смажений бик, шурпа – гостинці від кандидатів у депутати по даному виборчому округові. Присутніх на заході можновладців було вдосталь, тішилися виступами нардепа Ігоря Гузя, місцевими кандидатами у депутати. На святі зайвими виявилися представники політичних партій “Самопоміч” та ВО “Свобода”. Але це не завадило Олексію Панасюку із Констянтином Зінкевичем приїхати на своєму новенькому Мерседесі S-класу.

Гуляння настільки вдалося, що місцеві жителі намагалися  верхи на конях заїхати до клубу на дискотеку. Одначе їм це не вдалося.

_DSC0083
_DSC0108
_DSC0141
_DSC0154
_DSC0171
_DSC0196
_DSC0201
_DSC0167




один коментар
  1. Останнє фото саме цікаве: Панасюк сповідається перед батюшкою за те, що збрехав виборцям у декларації і не показав мільйони гривень які пройшли через його руки. А батюшка відповідає: не хвилюйся, сину мій, кандидат на мера Карпюк прямо в церкві кожної неділі виборцям бреше…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер