<

Нагородили солдата з Володимира, який пробіг 270 кілометрів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 1.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
754
/ коментарі 2

Командир 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко на плацу військової частини урочисто привітав та нагородив військовослужбовця Миколу Лугового, який присвятив свій безперервний 27-годинний забіг із Володимира до Львова і в зворотному напрямку 7-ій річниці створення бригади.

Командир бригади подякував військовослужбовцю за визначне спортивне досягнення, яке в черговий раз прославило Князівську 14 окрему механізовану бригаду, набуло широкого розголосу в мас-медіа України, – повідомляють на сторінці бригади.

«Від себе особисто та від усього особового складу військової частини висловлюю Вам вдячність за проведений ультрамарафон, присвячений 7-ій річниці створення нашої Князівської бригади, яку ми відзначаємо 10 грудня, за вміння визначати цілі і за наполегливість у їх досягненні. Бажаю Вам подальших спортивних звершень на славу нашої військової частини та Збройних Сил України!», – наголосив полковник Охріменко, нагороджуючи Миколу Лугового Грамотою командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Наразі, після короткої перерви, Микола Луговий уже відновив тренування і виношує плани про новий ультрамарафон, на цей раз – на 400-кілометрову дистанцію.




коментарів: 2
  1. Сама краща нагорода для цього бійця буде тоді, коли командування зі штабу або секретаріяту, прихвативши з собою парочку телехвоністок або секретарш пробіжать хоча б з 1000 метрів. Єдрён–батон.

    • Я думаю шо виділення йому парочки телехвоністок теж було б ним оцінене. Молоденьких, звичайно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер