<

Над міською радою Володимира замайорить прапор, подарований військовослужбовцями 14 ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:20 | 19.08.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
486
/ Коментарі відсутні

18-го серпня в рамках проведення акції «Подаруй Державний Прапор», приуроченої Дню Прапора та 30-й річниці незалежності України, представниці військової частини 14-ї ОМБр ім. князя Романа Великого Яна Капуста та Надія Замрига подарували міській раді Володимира Державний Прапор.

Міський голова Ігор Пальонка подякував за подарований національний прапор і запевнив, що він обов’язково майорітиме біля будівлі органу місцевого самоврядування, – йдеться на сайті міста.

Як розповіли військовослужбовиці, акція «Подаруй Державний прапор» започаткована за ініціативи командувача ОК «Захід» з метою розповсюдження державної символіки, організації заходів національно-патріотичного виховання, виховання поваги до державної символіки, підняття патріотичного духу у суспільстві задля захисту Батьківщини.

В рамках акції, яка триває упродовж двох місяців, а саме з 23 червня по 23 серпня, військовослужбовці дарують прапори установам та організаціям, з котрими мають налагоджену тісну співпрацю: органам місцевого самоврядування, закладам освіти тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок