<

Начальник ЖКГ прокоментував ремонт вулиці Січових стрільців у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:05 | 13.06.2016 / Володимир /
Перегляди
8
/ коментарів 7

На вулиці Січових стрільців, що у Володимирі-Волинському, розпочали 10-го червня розпочали проводити ремонтні роботи дорожнього покриття. Після закінчення робочого дня, до журналіста інтернет-видання “БУГ” звернулись обурені жителі вулиці із проханням допомогти розібратись у ситуації.

Після публікації попереднього матеріалу, відреагувала місцева влада та запропонували пояснити ситуації. зустріч відбулась на вулиці Січових стрільців о 10-й ранку, 12-го червня.

Віктор Фіщук, начальник управління ЖКГ міськвиконкому Володимира-Волинського, пояснив що жителі бачать лише підготовку до майбутнього ремонту дороги. Пан Фіщук наголосив, що саме таким чином прагнули заповнити вибоїни на дорозі. А публікації в інтернет-виданнях назвав “спекулюванням”.

Однак, у жителів вулиці був ряд інших питань. Зокрема мешканці заявили, що працівники підприємства, які проводили роботи, були не в тверезому стані під час виконання роботи. Також людей обурило, що роблять тільки частину вулиці, лише до бетонних плит, які встановили за власний кошт.

Пан Фіщук наголосив, що для подальшого виконання роботи необхідно було заповнити вибоїни, адже асфальт ложити на бутове каміння (а саме з нього основа дороги) не дозволяє жодна технологія. Хоча тут виникає інше питання, чому не все бутове каміння закрили “заповнювачем”?

Безымянный1

Журналіст інтернет-видання “БУГ” слідкує за розвитком подій.




коментарів: 7
  1. люди ставлять питання про якість доріг абсолютно правильно , їм там жити , а пройдіться по вулицям міста , на яких в цьому році чи в минулих на бюджетні кошти проводився ремонт , дороги в деяких місцях провалені , вищерблені , витримують одну- дві зими , а причина думаю одна , Фіщук не може контролювати якість доріг , адже він не має відповідної фахової підготовки , ні теоретичної , ні практичної ( за базовою освітою він юрист ) , ну що ж нього візьмеш , тому і говорить що тут він ні причому , а що він може більше придумати , як би був фахівець ,і навіть хорошим юристом , то б знав , що управління жкг є головним бюджетним розпорядником коштів і несе повну відповідальність за використання коштів з бюджету з самого початку їх виділення і до завершення робіт , він би добре знав , приватне підприємство ” Сантехмонтаж ” вже неодноразово прославилось тим , що неякісно виконує різні роботи в Володимирі-Волинську і заключати з ним угоди не варто , але видно там діють інші цікаві схеми співробітництва місцевої влади з ” Сантехмонтажем ” в яких якість ремонту стоїть на останньому місці , ну а нефаховий Фіщук можливо є тільки координатором цих дій , ось так !!!

  2. Жіночка права:Спочатку потрібно було зробити основу, а потім покласти шар щебню а після трамбовки покласти відповідний шар асфальту і товщини шару не економити!!! Щоб дорога витримала хоча б з 25 років.

  3. Факт є факт, жіночка краще шурупає в будівництві доріг ніж Кандиба, який скоро почне піаритись на прибиранню вулиць двірниками)))

  4. Якщо проектом передбачено таку основу, то нікуди не дінешся, якщо ні то є чистої води халтура!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер