<

На залізничному вокзалі Володимира-Волинського обібрали львів’янина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 2.04.2015 / Володимир / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

На вокзалі у Володимир-Волинському львів’янин позбувся грошей через довіру до ледь знайомого чоловіка, з яким розпивав спиртні напої.

До правоохоронців з заявою звернувся 27-річний львів’янин про те, що перебуваючи на вокзалі ст. Володимир-Волинський виявив крадіжку грошей в сумі 2 тис. польських злотих, які знаходились у кишені куртки. Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Потерпілий розповів, що перебуваючи на вокзалі він познайомився із невідомим йому хлопцем. Знайомство вирішили відсвяткувати за чаркою. Новому колезі він розповів, що нещодавно повернувся з Польщі та заробив там гроші. Використавши стан потерпілого, чоловік викрав у нього гаманець із грошима.

В ході проведення заходів оперативними працівниками встановлено особу, яка привласнила чужі кошти. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець, раніше судимий. При особистому огляді в кишені куртки хлопця виявлено викрадений гаманець, в якому знаходились 1 460 польських злотих та 34 грн. Решту грошей він розміняв та витратив на власні потреби.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України «Крадіжка».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа