<

На заходи з попередження коронавірусу у Володимирі-Волинському планують зарезервувати 15-20 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 26.03.2020 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

З міського бюджету на заходи з попередження коронавірусу, закупівлю необхідних речей для лікарні та засобів захисту для рятувальників, поліцейських і медиків з міського бюджету планують зарезервувати ще близько 15-20 мільйонів гривень.

Це зазначив мер Володимира-Волинського Петро Саганюк під час засідання комісії ТЕБ і НС 26-го березня.

Гроші у резервному фонді ще є, проте місто може для нагальних потреб зарезервувати ще. Це не означає, що їх обов’язково використають: у разі нагальної потреби ці кошти можна буде застосувати у боротьбі з коронавірусом.

“Зарезервувати мільйонів 15-20, щоб були в резерві.

Введена надзвичайна ситуація. Якщо що, то будемо і ми готові виставити блокпости навколо міста. Треба знайти термометри, щоб штук 10 було. Давайте оперативно допоможемо, щоб ці прилади були”, – сказав Саганюк.

Як повідомив начальник управління ЖКГ Віктор Фіщук, триває планова дезінфекція будинків. Прийнято рішення про припинення руху громадського транспорту у місті. Розроблено три маршрути, якими будуть довозитися медики, поліцейські та екстрені служби. Провели підрахунок, скільки вартуватиме дезінфекція вулиць міста. Для її проведення протягом десяти разів потрібно більше 50 тисяч гривень.

Для забезпечення медиків і поліції у місто надійде незабаром більше 5-ти тисяч масок, повідомив Ярослав Матвійчук.

Також Петро Саганюк повідомив, що незабаром кілька тисяч масок для служб міста повинні виготовити на місцевій швейній фабриці.

“Є домовленість зі швейною фабрикою. Привезуть тканину, маски пошиють службам, поліції і медикам. Припинити спекуляцію. Зразу ловить, як є інформація. Ми повинні максимум зробити, щоб люди були забезпечені”.

Для того, щоб зобов’язати мешканців Володимира-Волинського носити маски, потрібно надати можливість їх придбати, відзначили під час засідання. Вже є заклади торгівлі, які реалізують подібні засоби захисту.

Нагадаємо:

Володимир-волинське підприємство запустило пошиття масок

У Володимир-Волинську лікарню закупили додаткові апарати штучної вентиляції легень

50 – на виявлення грипу, 25 – коронавірусу: до Володимира-Волинського надійшли експрес-тести

У Володимир-Волинський надійшло ще 310 експрес-тестів на виявлення коронавірусу




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер