<

На вихідних у Володимир-Волинському районі виявили нетверезого водія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 29.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У минулі вихідні 27-го та 28-го березня патрульні задокументували 13 фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, зокрема, одного у Володимирі-Волинському, іншого – на трасі Устилуг-Луцьк-Рівне.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Найбільше нетверезих керманичів виявлено у Луцькому районі – аж 6 водіїв, 5 – у Ковельському, по 1 у Володимир-Волинському та Камінь-Каширському районах.  Ще двох водіїв у стані алкосп’яніння виявили  співробітники управління патрульної поліції у Луцьку та на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне.

Щодо правопорушників поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Рішення по адмінпротоколах прийматимете суд.

Нагадаємо, що з 17-го березня відповідальність за керування в стані алкогольного сп’яніння посилили. Якщо раніше за водіння напідпитку вперше відповідальність передбачала штраф – 10 200 гривень і позбавлення права керування на рік, то тепер правопорушення тягне за собою штраф – 17 тисяч гривень. Коли особа вчиняє таке правопорушення вдруге – тоді штраф становить 34 тисячі гривень із позбавленням права керування на 3 роки та з можливим оплатним вилученням транспорту. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця