<

На вихідних у Володимирському районі трапились три ДТП: одна людина загинула, двоє – постраждали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 12.09.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2135
/ Коментарі відсутні

11-го у Володимирі водій автомобіля «Mercedes-benz Sprinter»  не врахував дорожньої обстановки та на пішохідному переході здійснив наїзд на 73-річну місцеву мешканку.

Жінку доставили до лікарні, де  згодом від отриманих пенсіонерка померла, повідомляє поліція Волині.

У селі Верба Оваднівської громади водій автомобіля «Subaru» здійснив наїзд на пішохода який рухався в попутному напрямку по проїжджій частині дороги. Внаслідок ДТП 41-річний пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні.

Крім того, у селі Литовеж однойменної громади водій автомобіля “Volvo” під час переїзду нерегульованого ЖД переїзду, не надав переваги в русі колійній машині та зіткнувся із нею. Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до медзакладу. 

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1, ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Транспортні  засоби вилучили. Триває слідство під час якого з’ясують усі причини та обставини дорожньо-транcпортних пригод.  

“Просимо водіїв  та пішоходів бути уважними на дорозі, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та не порушувати їх. Адже від  цього залежить життя та здоров’я вас та оточуючих. Бережіть себе”, – йдеться у повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця