<

На вулиці Зимнівській у Володимирі-Волинському з’явились небезпечні вибоїни та просів асфальт – Інспектор Ляля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 10.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
25
/ 1 коментар

На вулиці Зимнівській у Володимирі-Волинському з’явились нові вибоїни та просів асфальт. Часто вулицею курсує великовантажний транспорт, що їде транзитом через місто.

Місцеві мешканці кажуть, що будинки буквально трясуться, коли проїзджає вантажівка. Не дивно, що з року в рік покриття потребує ремонту. Проте, є на вулиці відрізки, де ямковим ремонтом не зарадиш.

Як наслідок курсування вулицею великовагового транспорту, на асфальті утворилися колії, а ближче до узбіч, у багатьох місцях, він став руйнуватися і обсипатися. Що вже казати про перевірку тонажності авто – ваги тут немає.

Проблемна ділянка знаходиться біля зупинки громадського транспорту під назвою «Підкова». На з’їзді на бокову вулицю треба проїхати лінію перешкод.

Неподалік – пішохідний перехід, доїзд до якого також покрився вибоїнами. Пішоходам треба перескакувати через калюжу, щоб ступити на асфальтовану ділянку дороги.

Поблизу зупинки “Підкова” на узбіччі дорожнього полотна – болото та зарослі.

На фото можна побачити, які колії утворилися на асфальті від великовагового транспорту.

На вибоїнах на виїзді до вулиці Луцької, інспектор Ляля занурилась в калюжу ледве не з головою. До слова, ці ями знаходяться на в’їзді до пункту техогляду транспортних засобів.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибинуВсі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

Нагадаємо, заступник міністра інфраструктури у 2019-му році запропонував частину коштів Дорожнього фонду спрямувати на дороги територіального значення – у Володимирі-Волинському йшлося про вулицю Зимнівську. Це було 12-го листопада під час зустрічі членів Правління Асоціації міст України з Прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком, мета якої була обговорення пропозицій АМУ до проєкту Державного бюджету на 2020-ий рік.

В грудні 2019-го року також йшлося про ремонт вулиці Зимнівської та встановлення вагів для вантажівок.




один коментар
  1. На проти “Підкови” знаходиться тупикова вуличка де мешкає депутат міської ради ВЕНГЕР, то там асфаль давно чомусь положили, а біля зупинки громадського транспорту облаштувати дорожне покриття нікому не цікаво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер