<

На вулиці Устилузькій у Володимирі необхідно понизити бордюри для доступності, – активістка Олена Кандиба

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 29.07.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
1649
/ коментарів 14

Активістка з Володимира Олена Кандиба зазначила про необхідність понизити бордюри на вулиці Устилузькій, щоб було зручно не лише автомобілістам, але і пішоходам.

28-го липня на запрошення мешканців активістка вперше, з часу ремонту, прийшла на вулицю Устилузьку, про це Олена написала у своєму фейсбуці.

Вона сподівалася, що якщо дорогу роблять поляки, то все зроблять якісно, і виставлення бордюрів теж, однак не вийшло.

“Тротуари будуть робити наші. На жаль, наразі там маса нелогічних моментів. Ходили вулицею з жінкою, у якої мала дитина, і яка часто їздить тут з дитячою коляскою – тільки по проїжджій частині, бо так зручніше….Кількадесят разів говорила з всіма дотичними до ЖКГ людьми, просила – проконтролюйте”-, зазначила активістка.

Вона додала, що на сьогодні є запевнення Ярослава Матвійчука, що все виправлять, і сподівання що все ж зроблять, щоб було зручно не лише автомобілістам, але і пішоходам.

Стосовно вулиці Ковельської, залишилося лише чотири високих бордюри, які в серпні-вересні понизять.




коментарів: 14
    • В кінець кінців зробіть вже той тротуар, скільки часу можна тротуар класти.

  1. діти до 1 року не ходять по бардюрам! Не має бачу чим зайнятись тим активістам

  2. От на бордюрах ще не піарились.
    Зайдіть в ВМ 1 і подивіться як завдяки низьким бордюрам,а подекуди вони взагалі відсутні з десяток машин стоять на газонах щодня,де має бавитись малеча..
    Їх навпаки піднімати треба,і місця для стоянок автотранспорту розширяти,бо його (транспорту особистого)що день то більше.
    Не поміститься 20 авто на стоянці спроектованій на 5 ще в семилесятих роках минулого століття.
    От чим треба займатися аХтивістам і тим особам (сьогодні буду стриманим),що “радяться”,(чи радять) отам в центрі між продуктовим базаром і будинком культури,якщо вищезгадана тут ще лишилась.
    Така фігня,малята…
    Всім доброї ночі!

  3. Правильно підмічено, мають бути пониженні всі бордюри де потрібно і викладена тактильна плитка і нормально викладена, а не так як виклади як на вул. Сагайдачного(аби була) За це уже у всіх великих містах боряться, а у європеських містах давно. Жаль, що люди є тогудуми які пишуть і думають фігню

    • Якщо думка людей не співпадає з вашою і хочеться образити, то тоді вже по правді не ” тогодум” а ” тугодум”, бо це все одно що “урбаніст” і ” єбаніст”.

  4. Зверніть увагу на нові зупинки!Вони абсолютно не придатні,від палючого сонця нікуди сховатись!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця