<

На вулиці Павлова у Володимирі почали вкладати нижній шар асфальту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 22.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
1234
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на вулиці Павлова, що веде до лікарні, тривають дорожні роботи. 22-го жовтня почали вкладати перший шар асфальтного покриття.

На інспектування дорожніх робіт виїхав перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук та депутати міської ради.

Як розповів Матвійчук, це була складна вулиця для будівництва, оскільки там знаходились мережі в аварійному стані. Під час ремонтних робіт на ділянці, протяжністю 456 м. було замінено водопровід, влаштована ливнева каналізація, будуть встановлені нові люки для водопостачання, водовідведення, повністю міняється вуличне освітлення. Також на даній вулиці будуть встановлені дві сучасні зупинки.

Ремонтні роботи виконує досвідчений підрядник, один з найпотужніших у Волинській області ТзОВ “Луцькавтодор-Сервіс”.

“На початку ремонту йшлося про те, що роботи виконуватимуться на основі співфінансування з державного та міського бюджетів по 50%. Але мені, як члену обласної бюджетної комісії вдалося залучити додаткові кошти. Тож нині ця дорога повністю виконується за кошти держбюджету”, – зазначив заступник міського голови.

22-го жовтня на Павлова вкладають нижній шар асфальтного покриття. Загальний обсяг – близько 400 тонн. Планується, що 23-го жовтня чорновий шар асфальтного покриття буде вкладений. На наступний тиждень, за сприятливих погодних умов, планується вкладання верхнього шару дороги. Після цього на вулиці будуть вкладати бруківку та ставити опори вуличного освітлення.

Фінансування на ремонт дороги, вкладання бруківки, і встановлення вуличного освітлення уже закладені в початкову проєктно-кошторисну документацію капітального ремонту вулиці Павлова. Всі роботи проводить один і той самий підрядник.

Нагадаємо, вартість робіт становить 10 млн 621 тисяча гривень. Ремонт вулиці Павлова планують завершити вже до кінця цього року.

До завершення ремонтних робіт рух вулицею лишається перекритий.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер