<

На Волинській митниці обшуки проведені в Устилузі назвали фарсом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 17.06.2017 / Володимир / /
Перегляди
6
/ коментарів 9

Керівник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький (на фото) прокоментував обшуки, які 16-го червня провели працівники поліції та прокуратури.

“Обшук, про який йде мова, було проведено 16 червня у приміщенні одного із суб’єктів підприємницької діяльності та за місцем проживання його керівника. У ході обшуку виявлено та вилучено 90 тисяч доларів США та 290 тисяч гривень і названо ці кошти гучними словами «чорна каса митниці». Де зв’язок? Який стосунок до грошей комерційної структури може мати митниця? Зухвалі звинувачення на адресу Волинської митниці безпідставні і голослівні.” – зазначив в дописі посадовець.

Нагадаємо, що вчора 16-го червня правоохоронці провели обшуки на одному з підприємств міста Устилуг, а вилучені кошти і майно  назвали пов’язали з митницею.




коментарів: 9
  1. Поясніть иам недолугим звідки в державних службовців митниці і особисто в іі керівництва такі міліонні статки будинки автомобілі та інше тещине та жінчине майно Не ображайтесь сильно але Вас треба саджати всіх і може колись прийде той час щоб ми вас нуворишів не вбивали Слава Украіні

  2. Та невже такі чесні ці хабарники ,та на них “проби” нема вже де поставити ,а воно ще оправдовується .

  3. Кого туда не постав,всі будуть однакові,гроші зроблять своє.Але такого бєзпридєлу як зараз,то небуло ніколи,або ми просто незнали.Треба зробити смертну кару за хабарництво і буде порядок,це стосується нетільки на митниці але й в керівництві Володимира,бо вже той Бодетаун перейшов всі межі!

  4. Українці,хто бажає та відповідає вимогам ідіть та працюйте на митниці.Що,не беруть…треба мати зв’язки..знати кому дати,мабуть просять не мало? Тому коли влаштуються повертають свої гроші,та ще “трішечки” на прожиття,на новий будинок,престижний автомобіль(ви вже МИТНИК”),золото та бріліанти для дружини митника(престиж) і т.д до смаку..що хтось цього не знав???Знаєте?То чому дивуєтесь.Ламати цю систему треба з верху до низу,а не навпаки.Але хто це буде робити???

  5. Мені здається треба народитися талановитим , щоб вміти так дурня клеїти. В нашій державі всіх таких чиновників завжди всі хочуть підставити , завжди їм все підкидають , фабрикують проти них справи і таке інше. Треба перш за все залишатись людьми і відповідати за свої вчинки.

  6. 100% подорожуючих через кордон все знають і бачать, але чиновники доказують навпаки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа