<

На Волині перевіряють склади з аміачною селітрою: у Володимирі-Волинському інспекторів не пустили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:46 | 21.08.2020 / Володимир / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

У Волинській області перевіряють умови зберігання аміачної селітри на складах. На підприємствах, що у Володимирі-Волинському, інспекторів не допустили. За цим фактом склали акт.

Про це повідомляє Суспільне.

“Перевірки в області здійснюють працівники управління Держпраці та державної служби з надзвичайних ситуацій на підставі доручення Прем’єр-міністра України. Не до усіх складів інспекторів пускають”, – каже головний державний інспектор Держпраці в області Анатолій Мороз.

На територію складу товариства “Поліхім”, що у Володимирі-Волинському, інспекторів не допустили. За цим фактом склали акт.

“За попередньою інформацією тут зберігаються агрохімікати, але точно сказати не можна”, – каже головний державний інспектор Держпраці в області Анатолій Мороз.

“Копію акту про недопуск вручили охоронцю об’єкта. Далі питання про недопуск посадових осіб до перевірки розглядатимуть в суді”, – каже начальник сектору ДСНС У Волинській області Юрій Горбач.

Загалом в області мають перевірити 13 об’єктів, де зберігають на Волині потенційно вибухонебезпечні речовини – аміачну селітру.

“Щоб не ходити окремо на підприємства – сьогодні управління Держпраці, завтра – ДСНС, всі зібралися разом, склали графіки. Усе, щоб було комфортно для бізнесу”, – розповідає начальник управління Держпраці в області Андрій Смоляров.

В агропідприємстві “П’ятидні” інспекторів пустили. Склад, де зберігають засоби захисту рослин – сертифікований, говорить агроном Роман Цизь.

Каже, що його заповнили у квітні-червні, нині речовини захисту використали. Завскладу Костянтин Новосад каже, що на складі працюють люди, які пройшли медогляд і навчання та мають посвідчення на право працювати з засобами захисту.

“Перевірки в області мають завершити до 15 вересня. Випадки, коли на склади не пускають інспекторів по Україні непоодинокі”, – розповів начальник управління Держпраці в області Андрій Смоляров.

До слова, перевірки складів з аміаком в Україні запровадили після вибухів у столиці Лівану, що знищили пів міста.




один коментар
  1. Інспектори Держпраці і склади з аміаком ? Хтось посне зв’язок? Хоча і так зрозуміло ,нічого не змінилось, прийшли по хабарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер