<

На Волині нова структура поліції: хто очолюватиме Володимир-Волинський відділ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:28 | 12.01.2021 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
564
/ Коментарі відсутні

У зв’язку з децентралізацією на Волині Нацполіцію об’єднали у два районні управління і два районні відділи. До складу Володимир-Волинського районного відділу поліції увійшли відділення поліції в Нововолинську, відділ поліцейської діяльності в Іваничах та сектор поліцейської діяльності в Локачах.

Відповідно до Постанови Верховної Ради «Про утворення та ліквідацію районів», на Волині ліквідовано 18 районів і утворено 4 райони з центрами у Луцьку, Володимир-Волинському, Ковелі та Камені-Каширському. Враховуючи зміни в адміністративно-територіальному устрої, наказом Національної поліції України затверджено нову організаційно-штатну структуру територіальних підрозділів ГУНП у Волинській області. Тож віднині в нас – чотири територіальні підрозділи поліції, – повідомляє поліція Волинської області.

До складу Володимир-Волинського районного відділу поліції увійшли відділення поліції в Нововолинську, відділ поліцейської діяльності в Іваничах та сектор поліцейської діяльності в Локачах. Очолив відділ майор поліції Василь Майданюк.

До складу Луцького районного управління поліції входять відділення поліції в Ківерцях, Горохові та Луцькому районі й відділ поліцейської діяльності в Рожищах. Тимчасове виконання обов’язків начальника управління тут покладено на підполковника поліції Сергія Рудницького.

Ковельське районне управління поліції очолив майор поліції Андрій Литвин (з Володимира-Волинського). Сюди увійшли відділення поліції в Любомлі й Ратному, відділ поліцейської діяльності у Старій Вижві та сектори поліції в Шацьку й Турійську.

Камінь-Каширський районний відділ поліції включає в себе відділення поліції в Маневичах та відділ поліцейської діяльності у Любешові. Відділ очолив підполковник поліції Сергій Редько.

Загалом, до складу цих двох відділів та двох управлінь увійшли 7 відділень поліції, 4 відділи поліцейської діяльності та 3 сектори поліцейської діяльності.

Усіх нових керівників в чотирьох районах Волині, їхніх заступників, а також очільників відділів поліцейської діяльності, відділень та секторів представив 11-го січня очільник ГУНП в області полковник поліції Юрій Крошко. На заходах були присутні поліцейські та представники органів місцевого самоврядування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер