<

На Володимир-Волинській птахофабриці коронавірус виявили в 7 працівників, 46 – з підозрою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 25.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

У 7 працівників Володимир-Волинської птахофабрики діагностували коронавірус. 5 – мешканці Володимир-Волинського району, по одному – жителі Іваничівського та Турійського району. Ще 46 працівників – з підозрою на COVID-19.

Про це 25-го травня повідомила Тетяна Щербак на онлайн-брифінгу Волинської ОДА.

“На сьогодні збільшилась кількість хворих на одному з вогнищ коронавірусу в області – це Володимир-Волинська птахофабрика. Там зареєстровано 7 лабораторно підтверджених випадків”, – зазначила Щербак.

Усі – працівники цеху напівфабрикатів. Крім того, отримано ще 46 екстренних повідомлень про підозру. За словами заступниці голови ОДА, вони відпрацьовуються.

Серед підозр – 41 людина з Володимир-Волинського району, по дві з Іваничівського та Турійського, одна – з міста Нововолинськ. Підозри на захворювання COVID-19 надійшли на працівників цеху напівфабрикатів та цеху фасування готової продукції.

“Усі хворі обстежені, біологічний матеріал направили в лабораторію, тривають дослідження”, – розповіла Щербак.

Коло контактних осіб на птахофабриці – близько 60. За ними ведеться медичне спостереження, проводиться роздільне довезення працівників та щоденна дезінфекція транспорту.

“Проводяться всі необхідні заходи щодо індивідуального захисту працівників. Здійснюється заключна дезінфекція у цеху напівфабрикатів та фасування. Встановлені ультрафіолетові опромінювачі, як додаткові заходи. Створені всі умови для прийому їжі працівників на вулиці, встановлені намети і розроблений графік, аби не допустити скупчення людей”, – зазначила заступниця голови ОДА.

Двоє хворих працівників птахофабрики лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ, розповів на брифінгу щодо ситуації з коронавірусом у місті заступник мера Нововолинська Андрій Сторонський.

Всього у Володимир-Волинському районі 25 випадків коронавірусу, серед яких 2 – за останню добу. Загалом надійшло 137 викликів з приводу підозри зараження COVID-19, 9 – за останню добу.

Нагадаємо, 16-го травня стало відомо про 2 нових випадки коронавірусу у Володимир-Волинському районі: захворіли працівники птахофабрики.

Станом на 18-те травня, як повідомляли БУГу в Володимир-Волинському міськрайонному відділі ДУ “Волинський лабораторний центр МОЗ” на фабриці було зареєстровано всього 2 хворих на коронавірус і менше десяти працівників перебувало на самоізоляції.

20-го травня стало відомо, що Володимир-Волинську птахофабрику частково закривають: через випадки коронавірусу проводять дезінфекцію.




коментарів: 4
  1. Чому не закривають повністю епікр на карантин? Вони ж інфекують ціле місто.

  2. Та 100% що перехвопіли не знаючи про це дуже багато людей. Якщо зробити тести всім в країні то думаю результат був би величезним.

    • А може то тести такі “якісні” після яких в здоровому організмі починаються пригоди…в листопаді і грудні сотні на волині перехворіли на пневмонію,чому не вводився карантин?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок