<

На водоймах Володимир-Волинського району виявили дев’ять порушень правил рибальства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 17.02.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1350
/ Коментарі відсутні

У період з 8-го по 15-те лютого на водних об’єктах Затурцівської, Локачинської, Зимнівської, Устилузької, Литовезької та Нововолинської громад виявили дев’ять порушення правил рибальства.

На порушників склали адміністративні протоколи та наклали відповідні штрафні санкції, повідомляють у фейсбуці рибоохоронного патруля.

Крім цього, на водному об’єкті, поблизу села Нові Цевеличі Локачинської громади виявили безгосподарське майно. З водойми вилучили шість сіток. Склали відповідний акт.

За минулий тиждень державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 18 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів в області.

Так, складено 17 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП. На порушників накладено штрафів на суму 952 грн.

Нагадують, з 1-го листопада 2021 року на водоймах Волині триває осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах. Триватиме вона до початку весняно – літньої заборони на період нересту водних біоресурсів 2022 року.

Також з 1-го грудня заборонено вилов раків у річках та водоймах Волинської області. Дана заборона діятиме до 31-го березня 2022 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер