<

На водоймах у Володимирському районі провели рейд: порушень правил рибальства не виявили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:21 | 27.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
515
/ 1 коментар

21-го січня рибоохоронці спільно з працівниками Державної екологічної інспекції у Волинській області провели рейд водоймами Володимирського району.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Волинський рибоохоронний патруль.

Обстежили водні об’єкти та прибережну захисну смугу водних об’єктів у с. Хорів, с. Низькі Цевеличі, смт. Локачі, с. Павлівка та смт. Іваничі.

В ході рейду здійснено роз’яснювальну роботу щодо Нових правил любительського та спортивного рибальства. Порушень природоохоронного законодавства не виявлено.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, що відповідно до нових Правил риболовля у зимовий період дозволяється за межами зимувальних ям зимовими вудками та жерлицями всіх видів з криги та, у разі відсутності льодового покриву, нахлистовими, донними, поплавковими вудками та спінінгами всіх видів з використанням штучної або природної принади, загальна кількість гачків на яких не повинна перевищувати 7 одиниць на одного рибалку.




один коментар
  1. Та які там гачки) ..
    бояться рибалки співробітників центру комплектування та могилізації які швондяють де попало.. тож переважно вдома ловлють рибу. З миски)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер