<

На Водохреща жителі Володимира-Волинського пірнали у крижану воду річки Луги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 19.01.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Сьогодні, 19 січня,  на свято Водохреща, люди пірнають в ополонку, щоб не хворіти  та набратися сил.  Не оминула ця традиція й Володимир-Волинський.

Мінусова температура не злякала людей. На березі Луги біля “зарічанського” мосту зібралось декілька десятків людей, які вирішили вшанувати традиції й зануритись в крижану воду.

Після служби Божої та освячення води усі охочі окунулися в ополонці у формі хреста. Серед них були заступник міського голови Олег Свідерський, депутат міської ради Сергій Коба, військові 14-ої ОМБР, місцеві підприємці та державні службовці.

Я вже 7-ий рік поспіль пірнаю у Лугу на Водохреща. Ця традиція несе не лише божественний сенс, але й допомагає набратися сил на цілий рік. То ж вітаю усіх містян із святом та раджу долучитися до зимового пірнання, – розповів Олег Свідерський.

За порядком біля річки стежили працівники МЧС та міської лікарні. Йорданські купання у Володимирі-Волинському організовуються вже не перший рік і заходи безпеки у цій справі надзвичайно важливі.

Після крижаної купелі усі охочі могли зігрітися просто біля річки, де для цього встановили військову палатку з пічкою.




коментарів: 2
  1. А що Коба вже настільки продався, що навіть не захотів зі своїми у Ворчині пірнути в ополонку. Влада, на яку він до виборів так с…в, сьогодні найрідніша.Це вже піпец повний! На що дивиться Тягнибок?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок