<

На Устилузі жінка за 1800 доларів намагалася «вивезти» за кордон свого чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 25.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
4308
/ коментарів 5

24-го січня прикордонники на ПП «Устилуг» задокументували факт надання неправомірної вигоди. За хабар жінка намагалась вивезти свого чоловіка за кордон.

Про це повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Жінка разом із чоловіком та малолітньою дитиною їхала до Польщі через пункт пропуску «Устилуг». Під час перевірки документів, які дають право на виїзд за кордон 44-річному донеччанину, в інспектора виникли сумніви щодо законності їх отримання. Про можливе використання цією особою «липових» паперів про опікунство, прикордонників заздалегідь поінформували офіцери внутрішньої та власної безпеки.

Під час проведення додаткового контролю дружина вирішила «допомогти» чоловіку та спробувала підкупити прикордонницю. За безперешкодний пропуск через держрубіж жінка запропонувала 1800 доларів США.

Інспекторка від неправомірної пропозиції відмовилася. На місце події прикордонники викликали працівників Нацполіції.

За цим фактом співробітники внутрішньої та власної безпеки прикордонного загону надіслали повідомлення про вчинення кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі».




коментарів: 5
  1. В одному з сіл Волині директриса школи так злякалась повістки своєму чоловікові,що робить групу і собі ,і йому.Ще одна місцева працівниця сказала,що візьме кредит, влізе в борги,а сина відкупить ,і все село сміється,що а нього раптом з’явився геморой.Заступник директриса школи терміново робить шунтування.
    Таке враження,що українці перетворились на націю калік.Лікарі нічого не бояться і тихо роблять свою підлу справу.

    • Депутатам можна тусіть по курортам під час війни. Футболістам можна тікати хоч кудись в який-небудь фк клуб аби подалі.. А ссикунам , ще й з даМбасса зась! )…
      Та невже не збагнуть, яка з таких користь буде у війську? Дай такому калаша, то ще й своїх покладе . Як той Рябчук в Дніпрі перед війною…

  2. Хто виїхав за кордон, хай там і сидять Україна не для них, Україна – це не нація сцикунів і рабів!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер