<

На «Устилузі» затримали авто, в якому заховали тисячу пачок контрафактних цигарок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:31 | 4.02.2020 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарі 4

2-го лютого на митному посту «Володимир-Волинський» в автомобілі «Volkswagen Caddy» під час митного огляду виявили 1030 пачок прихованих білоруських цигарок, які українець намагався незаконно перевести в Республіку Польща.

Про це інформують на сторінці Волинської митниці у фейсбук.

Так, під час повного митного огляду автомобіля в зоні митного контролю пункту пропуску «Устилуг» виявили приховані громадянином України цигарки загальною кількістю 1030 пачок, без акцизних марок України, що знаходились в панелі даху та під обшивками дверей.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачені ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення, конфіскацію товару та самого транспортного засобу.

Відтак, цигарки вартістю понад 31 тис. грн. та автомобіль “Volkswagen” орієнтовною вартістю 108 тис. грн. вилучено до рішення суду.




коментарів: 4
  1. Нехай іх поляки ловлять, то іх клопіт. А от спіймати та закрити тих хто завозить,тих хто пропускає з Білорусі то була б добра справа

    • Добра справа ловити контрабандистів незалежно від напрямку їх руху . Не тільки з папіросами , але й з колесами , шмотками , телевізорами , продуктами харчування тощо . З конфіскацією транспортного засобу , та накладенням штрафу , або арештом .

  2. В цілому згідний. Можу лише констатувати, що вивіз цигарок , тим більш білоруських, ніяких збитків державі не несе

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок