<

На «Устилузі» у бусі вилучили приховану техніку на 260 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 10.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

9-го березня на митному посту «Володимир-Волинський» Держмитслужби у бусі Volkswagen Transporter вилучили незадекларовані планшети загальною вартістю понад 260 тисяч гривень.

9-го березня прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Володимир-Волинський» Держмитслужби по смузі руху «зелений коридор» заїхав автомобіль марки «Volkswagen Transporter». В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено приховані від митного контролю 30 планшетів «Xiaomi MI 4 Plus» 4GB/64GB загальною вартістю 260,1 тисячі гривень, які знаходились під капотом автомобіля.

Таким чином, громадянин України намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкція даної статті за такі дії карає конфіскацією прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок