<

На «Устилузі» триває акція протесту. Перед в’їздом у місто частково блокують рух [ОНОВЛЕНО]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:46 | 26.11.2018 / Володимир / /
Перегляди
10
/ коментарів 15

26-го листопада перед населеним пунктом Устилуг частково заблокували дорогу, люди безперервно ходять по пішохідному переходу. На пункті пропуску «Устилуг» продовжують мирну акцію протесту. Митниця не заблокована, та рух залишається ускладнений.

Інтернет-видання “БУГ” продовжує слідкувати за ситуацією на “Устилузі”.

Власники “євроблях” залишають свої автомобілі в Польщі, щоб не платити заставу чи митний збір та продовжують свою акцію. Говорять, що вона буде безстроковою.

Перед пунктом пропуску далі палять шини. На місці багато поліцейських, які слідкують за порядком.

Близько 12-ої години протестувальники спробували перекрити машинами дорогу перед пунктом пропуску.

Окрім того, люди заблокували дорогу перед в’їздом у місто: безперервно ходять по пішохідному переходу. Пропускають автобуси, транспорт з дітьми та з товарами. Іншим доводиться чекати.

Перетин кордону не заблокований, але рух залишається ускладненим. На в’їзді зі сторони Польщі зменшилися черги.

За добу протестувальники спалили цілу купу шин. Розповідають, що переривати акцію протесту не збираються.

Нагадаємо, 24-го листопада на пункті пропуску «Устилуг» стався справжній транспортний колапс. Міст через річку Буг заблоковано з української сторони.

З опівночі 25-го листопада зі вступом у силу законів щодо “євроблях” почали діяти нові правила в’їзду на автомобілях на іноземній реєстрації.

На “Ягодині” та “Устилузі”  розпочалися протестні акції та тривають досі. Заблокували люди і рух і на інших пунктах пропуску через державний кордон.




коментарів: 15
  1. Ви просто ідеальний раб для олігархічної влади
    Я легально працюю і сплачую податки з 19 років, стаж 16 років.
    Мені потрібно возити свою дитину в шкоу на авто, за адекватну як у цивілізованих країхах ціну.

  2. Буде введений воєнний стан ,цікаво ,що будуть робити контрабандисти призивного віку ,знову драпати в Польщу з своіми бляхами .

    • Воєнний стан це відволікання уваги від протестів евробляхарів.
      Не здивуюсь якщо це все сплановано порошенком.
      На донбасі уже 4 роки обстрілюють і вбивають , але воєнного стану чомусь не вводили

  3. Ви терпили.
    Нехай влада заповняє бюджет за рахунок тих в кого дорогі авто не за рахунок простих бідних людей.
    Розмитнення не має вартувати більше ніж 30% ціни авто

  4. А менi школа людей.де вони повиннi працювати?I за якi грошi жити?хто щ вас iздив? Це пекло,а не позваги.проплатити штраф,сутками не Бути дома! Дякуемо за спiвчуття!

    • Тяжко жити, не влаштовує платня, не маєш ні роботи ні професії? Біопаспорт – віза – Польща. Там для всіх робота знайдеться. Навчилися возити папіроси навчимося і щось путнє робити.

  5. Абсолютно згідна з вами. Держава,як завжди наступає людям на горло. Закон прийняли, в дію запустили, а не зробили навіть елементарного: не розробили механізму втілення його в життя. Пообіцяли людям на 90 днів пільгову реєстрацію і де вона? Хто, коли і яким чином має право нею скористатись? Нема абсолютно ніякої інформації для людей! Де це видано, що додому не пускають? То пишуть, що багато виїжджають за кордон, а самі? Тримають дітей на кордоні НЕ ПУСКАЮТЬ ДОДОМУ! Вони мають якусь хоч клепку в головах?

  6. Ага, роботяги, бідолаги, працюють всі на роботах і діточок возять до школи. І в той же час мають коли їздити за кордон для реєстрації, кожен тиждень. Роботи в них не має ? Брехня, ви хоч газету місцеву читаєте ? Купа вакансій на роботу !
    І кожен вважає що держава йому щось винна , а що ти дав державі і що ти зробив для того щоб тут краще жилось . Саме із-за таких ми живемо, як батраки , кожен тільки в свою кишеню. Правду говорив Шевченко: “За шмат гнилої ковбаси – рідну матір продаси”. Саме такі активісти і вибрали злодіїв до ВР бо нам по барабану, головне мені добре.
    А хто тепер після вашого шабашу прибирати буде ? Ви ж тільки нагадити можете, недопалки та сміття через вікно авто викидати. В чому винні люди, які не можуть проїхати додому чи до праці ? А водії дальнобійники, які стоять годинами , ви про них подумали ? В них також є сім’я і діти , за простій грошей їм не платять. Зате вони податки з зарплатні платять . Але ж вам байдуже бо то не ваша кишеня. Їдьте до Києва і там біснуйтесь під домами наших правителів , що кишка тонка ? Чи кровно зароблених шкода ? От докажіть, що ви славні сини України а не паразити країни.

  7. У всьому винен Порошеко – заплював насінням та недопалками всю сервісну зону, закидав від моста до переходу всю дорогу корбками від сигарет, в ліс біля Ворчина страшно зайти, бо все загадив, за будками в сервісній зоні куп наклав, що як вступиш, то не відмиєшся.Навіть з польської сторони гад відмітився, бо біля Стаськи немає жодної чистої галявинки. З_іншого боку, купуючи бляхи борці за справедливість мали б подумати, що халява вічною не буде, бо користі з тих машин ніякоїх нема (крім як для них, звичайно). А ще при ДТП крайнього не знайдеш, а літають вони вечорками по місту по нормальному. Як тільки но пронесеться в нас по Луцькій, то і дивишся – на бляхах. А тому дурна буде влада як щось поміняє в цьому законі, тоді може люди порозумнішають і культури наберуться. Одне недопрацювання в ньому це те, що треба було означити пізнішу дату його введення, наприклад, з 01.01.2019. А поліція дійсно не допрацьовує. Бо дуже вже цяцькається з купкою цих протестантів, які через свої інтереси мають десь всіх інших і позорять країну. Не подобається закон – влаштовуйте блокади там де його приймають.

  8. Та розгоніть цих паразитів. Дорого розмитнити вивозь авто в польщу і продай там. Немаж за що купити нормальне то працюй. А то за 5000 грн. зарплати працювати ніхто не хоче. Хочете розмитнення в 30%? А дорогу страховку і податок на транспорт теж хочете? А чому ви у польщі мітинг не робили коли там подорожчала страховка? Там не можна, це закон, а тут пофіг. Я б вас зачистив там раз і на завжди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер