<

На цукровому заводі Володимира-Волинського черговий інцидент з викопуванням трубопроводу та викликом правоохоронців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 28.02.2017 / Володимир / , /
Перегляди
27
/ коментарів 14

28-го лютого під час брифінгу міського голови Володимира-Волинського та журналістів місцевих видань розповів про інцидент, котрий трапився на цукровому заводі. Петро Саганюк додав, що викликав правоохоронні органи для зафіксування факту.

“Я вчора обїжджаючи місто (27-го лютого – ред.) був на очисних спорудах цукрового заводу і побачив там екскаватора, який викопував труби. По-перше роботи проводяться без погодження з міською владою, а земельні роботи повинні погоджуватися! Повинен бути сервітут… І по-друге там йде гілка газопроводу, вона зараз в “спокійному” стані, але все може бути… Я запросив правоохоронні органи, які розслідуватимуть цю справу. Відкрите кримінальне провадження… ” – зазначив мер Саганюк.

Як повідомив міський голова, людина котра представляється власником очисних споруд, не заключила ніякого договору з міською радою. При відсутності договору, розпорядником землі є міська влада, без погодження якої заборонено проводити земельні роботи (розкопки). Саганюк акцентував, що без допомоги правоохороних органів, не зможуть розібратися із проблемними питаннями по цукровому заводу.

“Ще раз хочу наголосити – майже 3 кілометри залізничної колії, бандити (я їх по-іншому не назву) продали за 450 гривень.

Там суть справи – Михайлевський (ліквідатор цукрового заводу) він на підставні фірми продає по занижених цінах майно. Фірми, які його… “обналічують” гроші, зловживають… аби не повертати кошти в міський бюджет, а також області і держави. Зараз там йде ліквідація цього підприємця і ми (міська влада) четверті в черзі на компенсацію коштів ( в перших чергах банки, в яких брали кредити)” – підсумував міський голова Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що попередній конфлікт розгорнувся 8-го грудня, коли відбулася комісія з нарахування збитків завданих цукровим заводом через не сплату податку за оренду земельної ділянки прощею понад 19 гектарів.




коментарів: 14
    • А що тут коментувати ,при кому був приватизований цукровий завод і інші підприємства в місті ? Мені здається ,що тоді треба було бити на сполох ,а зараз вже пізно пити Боржомі ,як печінка розлетілась .Я думаю ,що кожен в місті знає нгаших героів .

      • справа не в тому коли і ким а в тому що всі вони завод і фабрики в місті і не тільки в місті були не приватизовані а вкрадені в держави забесцінь

        • А крали без згодли міськоі ради і мероа ,чи як?Не треба лапшу вішати на вуха ,хто приватизував в центрі міста ділянку колишньоі четвертоі школи разом з будівлею і садком ?

          • ДЕ ТУТ ЛАПША І ДО ЧОГО ТУТ МЕР МІСЬКА РАДА МОВА НЕ ПРО ЦУКРОВИЙ ЗАВОД
            ТАКИЙ ДЕРЕБАН БУВ Є І ПОКИ ЩЕ Є ЩО КРАСТИ БУДЕ
            МОВА ПРОТЕ ЯКИМ ЧИНОМ МАЙНО ПЕРЕХОДИЛО З ДЕРЖАВНОЇ В ПРИХВАТНУ ВЛАСНІСТЬ

    • Та що там коментувати? У нас, біля Нововолинського хлібозаводу, зняли заклізничну колію – приблизно, до кілометра, декілька років тому. На її місці, місцева влада дозволила інд. забудову СВОЇМ “елітаріям”. Так ВОНИ ПРИХОПИЛИ ІЩЕ Й землю власників будинків, що поблизу. Це неподобство продовжується – судяться зі слугами міського голови вже тривалий термін. Вул. Мічуріна, поцікавтесь. Заодно, ті слуги збудували будинки на газопроводі, ел.кабелях і каналізації. Корупції у Нововолинську нема! Чи не так, Вікторе Борисовичу Сапожніков?

      • он як цікаво воно получаєцца. як мені міська влада дає землю та житло до добре, а як комусь іншому то вже зле. так,анатолю?

  1. Почерк бізнесмена з Нововолинська, розкопуємо. ізолюємо, та продаємо Саганюку П.Д., як нові. Пів Володимира теплотраси такими трубами замінили. Правильно кажу пане Ярославе Жук? Чи знову Рубанова винна в Ваших махінаціях.

  2. Пан Саган настоящий госпідар,а дороги в місті після Ваших каітальних ремонтів влаштовують,чи Ви знову одягаєте рожеві окуляри.Ще таких жахливих доріг не було з часів Незалежності!!!!

  3. Пан Мер ! Скажіть правду громаді по цукровому заводі! Ви перша особа яка зацікавлена, щоб він не запрацював! Вас цікавлять 15га. Землі щоб вони відмовились а ви з Паном Свідерським роздерибаните! Но власникі хочють працювати звертаються про надання! А їм відмовляють!

  4. Ото до такого стану доведені орієнтовно 80га полів фільтрації та ще більш жахливий стан мають 30га це території бурякопункту ,сплавплощадки та землі де знаходилися обєкти промводоочистки. Хто і яким чином буде їх приводити у належний стан – під великим знаком питання . Це землі міської териоріальної громади – розпорядником яких була і є міська рада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер