<

На центральній площі Володимира-Волинського просів асфальт. Хто буде ремонтувати?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 27.03.2018 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарів 6

На площі Героїв у Володимирі-Волинському біля одного з люків відбулося просідання асфальту. Внаслідок цього на поверхні видніється арматура та можна помітити знизу червону цеглу.

Разом з Інспектор Лялею спробували виміряти глибину просідання, яка коливається від 20 до 25 сантиметрів.

Зазначити, що Інспектор Ляля в сидячому положенні має зріст 6-ть сантиметрів, тому для нас є своєрідним мірилом, що візуально показує, які глибокі та небезпечні вибоїни на дорогах. У цьому ж випадку висоти Лялі вистачило лише щоб дістатися до першого залізного прута, який видніється з-під асфальту.

Дізнатися коли трапилося просідання асфальту та хто буде ремонтувати, журналіст БУГу звернулася до начальника управління ЖКГ Віктора Фіщука. Посадовець розповів, що ймовірно просідання трапилося через нещільне прилягання перешийка каналізаційного люка до плити перекриття. Фішук додав, що балансоутримувачем каналізаційного люку являється Укртелеком. Посадовець додав, що директора філії повідомив ще 26-го березня.

Директор місцевої філії Укртелекому Богдан Романів у телефонній розповів повідомив, що 26-го березня направляв інженера на місце, який мав визначити пошкодження та як їх усунути. Завтра, 28-го березня, директор Укртелекому сам прибуде на місце і визначать заходи, які слід вжити.

“Будемо старатися чим скоріше (усунути просідання – ред.). Яне  зацікавлений, щоб хтось там попав і потім нам якісь претензії висували. Мені треба добре подивитися яким чином його укріпити,” – зазначив у телефонній розмові Богдан Романів.

Обоє чоловіків припустили, що каталізатором просідання могли стати автівки, які приїздили торгувати на ярмарку цієї неділі.

Нагадаємо, що цьогоріч у Володимирі-Волинському підняли питання реконструкції центральної площі міста. Троє місцевих архітекторів подали свої пропозиції та вже пройшли перші громадські обговорення. Хоча як зазначав міський голова, реконструкція площі не є пріоритетним завданням у 2018 році. Однак до кінця липня планують провести роботи в сквері Дверницького, що біля історичного музею.




коментарів: 6
  1. Головний архітектор говорили ,що іншого місця ніж площа ,для ярмарків нема ,то може зробиться реконструкція і далі грузові машини будуть по плитці іздити .Хозяів видно по “халявах” ,так колись говорили про горе начальників .

  2. А якому дурню неотесаному (чи, подейкують, дурепі з виконкому) взагалі прийшла в голову ідея зробити сільськогосподарський ярмарок на площі? якесь середньовіччя…. свині, кролі, солома, саджанці…. хутір одним словом, а не місто.

    • вирішення цієї проблеми дуже просте – знайти просторе місце , звичайно недалеко від центру , розмістити там постійно діючий оптовий ринок , хай спочатку з невеликим розмахом і в певні дні там розгортати різні ярмарки … Щодо місця де торгувати – якщо б влада міста , яка перебуває при владі більше 20 років дбала більше про інтереси громади , то таких ділянок , де міг би бути оптовий ринок було чимало – але зараз там вже збудовані або будуються приватні житлові будинки або приватні магазини. Залишається дещо освоїти болото по вулиці Шевченка . Жаль , що більш прийнятну частину біля болота вже давно хапанув не без допомоги можновладців міста Пан- буд …

  3. Киба ясно пояснив чому саме Площа Героїв використовується для ярмарку! Шукайте відео з ним!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця