<

На тротуарах у Володимирі-Волинському продовжують вкладати бруківку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 21.08.2019 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 2

На тротуарах по вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському проводяться роботи з вкладання бруківки.

Всього, як розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, на дані роботи передбачено близько 800 тисяч гривень з міського бюджету.

“Надіємося, що в цьому році при виділенні фінансування роботи будуть прожовжені. Трохи далі по вулиці Луцькій було проведено підключення Зарічанської ОТГ до нашого водогону, частково знищено покриття. Ми ведемо з ними переговори, щоб вони передбачили частину коштів на відновлення покриття”, – розповів Матвійчук.

Він також зазначив, що раніше вже було виконано ряд робіт з вкладання бруківки на вулиці Ковельскій. Де потрібно – зроблено пониження бордюрного каменя та прокладено тактильні смуги.




коментарів: 2
  1. По Ковельській задум хороший, а виконання нікудишнє. Ви спробуйте в дощ пройтись про щойно покладеній бруківці… баюра на баюрі. Наступаємо на ті самі граблі. Скільки говорилось про проблему відсутності лівньовок по Ковельській, біля ЗОШ #3: навіть в невеликий дощ дорогу перейти і не замочити ноги просто не реально. Говорилось відразу після здачі дороги в експлуатацію. Віз і нині там. Зараз по Ковельській. В невеликий дощ пройти сухим від Укртелекому до площі Героїв нереально. І саме обідно, що укладаючи нову бруківку можна було трішки розум напрягти і деякі косяки підправити. Щоб вода мала відведення. Зробили “пониження бордюрного каменя…” і прямо в баюру… реально, навіть фото планував зробити біля Оліо, але в той день був без гаджета. В мене пропозиція до Матвійчука Я.А.: прийняти акт виконаних робіт по Ковельській лише після того як він пішком в дощ дістанеться від дому до роботи, бо в суху погоду все виглядає як треба, а на практиці… Бруківка на мою думку укладається не тільки для краси а й для зручності, а останнього якраз немає.

  2. А коли наша влада ще зверне увагу на тротуари на вулиці Устилузькій? Вони просто у жахливому стані!!! Тротуар від 1-ї школи і до танку як перерили коли робили освітлення, так і залишили, тепер дітям в школу по болоті ходити, та й інші не у кращому стані!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер