<

На тротуарах по вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському облаштовують пониження і тактильні смуги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 22.05.2019 / Володимир /
Перегляди
77
/ 1 коментар

Вже кілька днів поспіль у Володимирі-Волинському по вулиці Ковельській тривають роботи з облаштування понижень тротуарів біля пішохідних переходів і встановлення «тактильних смуг».

Як розповів «БУГу» перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, роботи виконуються згідно рішення Комітету доступності. Їх метою є створення умов легкого пересування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до інженерно-транспортної інфраструктури міста.

Вже проведені роботи на перехресті вулиць Ковельська-Драгоманова-Цинкаловського. Розпочаті роботи на перехресті Ковельська-Академіка Глушкова. Крім того, в межах виділених коштів планується облаштування понижень такого типу на основних перехрестях по всій вулиці Ковельській. Такі роботи будуть продовжені і по інших вулицях“, – розповів Ярослав Матвійчук.




один коментар
  1. Правильно, спочатку потрібно зробити роботу освоїти кошти, потім ще 10 раз освоювати кошти щоб переробити виконану роботу….. Поспостерігайте це в Володимирі-Волинському на кожному кроці. Зробили пониження біля ТЦ Володимир здається все добре. Наступний етап відведення стічних вод. Бо ту баюру що утворюється і стоїть на пішохідному переході не кожна людина спроможна подолати…..Отака х….ня малята, от і казочки кінець…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця