<

На третій сесії Володимир-Волинської районної ради обговорювали мобілізацію, яка буде відбуватися по-новому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 24.01.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 5

На третій сесії Володимир -Волинської районної ради обговорювали проведення нової хвилі мобілізації. За словами старшого інспектора РДА Миколи Гаврилюка, мобілізація буде відбуватися по-новому.

Під час сесії громадські обранці прийняли зміни до районного бюджету, урізавши фінансування ряду установ району, заслухали звіт по використанню коштів на військові частини, – пише Місто Вечірнє.

Зокрема, депутати прийняли нову програму матеріально-технічного забезпечення військових частин, до яких мобілізовано жителів району. За словами старшого інспектора РДА Миколи Гаврилюка, мобілізація буде відбуватися по-новому: сільським головам запропонують порозмовляти з тими, хто вже служив, аби вони знову пішли в АТО.

Найбільш дискусійним стало бюджетне питання. Новоутворені громади, Зимнівська та Устилузька, відмовилися делегувати кошти державної субвенції у сумі понад півмільйона гривень на фінансування ряду установ освіти, культури та соціального захисту району.

Також депутати заслухали звіт районної ради щодо коштів на забезпечення військових частин та використання паливно-мастильних матеріалів службовим автомобілем районної ради.




коментарів: 5
  1. “..сільським головам запропонують порозмовляти з тими, хто вже служив, аби вони знову пішли в АТО.” Ви дограєтесь, що на вила по черзі сідати будете.Чому ці хлопці повинні йти невідь за що ризикувати?Вам мало трупів? Нехай ідуть діти різних начальничків, податківців,великих мєнтів.Чи ви мудаки хочете українське село винищити дотла? Хто ці ідеї там висував?Назвіть прізвища. На передову, с..ки!!!

  2. Де ви патрійоти району? Свободівці,укропівці, самопомічники і всі інші? То хто має на фронт сьогодні йти? Може черга районних регіоналів Слащуків, Скубів, гоциків,саганюків,митників-бідняків , контрабандистів, тих же голів сільрад.Граблі в руки і на передову міни шкукати!Руки геть від селян!

  3. Цинізм вищого гатунку .Голови поговаріть з селянами.Голови добре знають всіх своїх “активістів”-регіоналів.Нехай їм розтлумачать, що їхня черга вже підходить державу боронити.

  4. За логікою речей нині мали б мобілізувати на фронт велику і активну регіоналку мілєнтіївну та її доцю-“юристку”.Першу на передову, друга могла б в медсанбаті на перших порах попрацювати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер