<

На території обслуговування Володимир-Волинської ОДПІ сплачено понад 330 мільйонів гривень податкових платежів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 7.06.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За підсумками січня-травня 2016 року на території обслуговування Володимир – Волинської ОДПІ  ріст сплати податкових платежів склав 143 відсотки до минулорічних показників.

Аналітика свідчить, що за цей час платники м. Володимир-Волинський сплатили до бюджетів 95,1 мільйона гривень податків, Володимир-Волинського району – 23,8 мільйона, Локачинського району – 46,7 мільйона гривень податкових платежів. Разом з тим,  на території Іваничівського та Горохівського районів сплачено 37,7 і 36,4 мільйона гривень податків. Тим часом, податківці мобілізували більше 90,6 мільйона гривень податкових платежів у м. Нововолинськ.

Начальник Володимир-Волинської ОДПІ Ігор Пакулець запевнив, що фахівці податкової інспекції  забезпечують належний податковий супровід платників податків.

«Своєчасна консультаційна допомога, адмінпослуги та увага до проблем, що виникають з виконанням податкових зобов’язань у платників, допомагають нам виконувати завдання з мобілізації надходжень до бюджетів всіх рівнів», – запевнив начальник Володимир-Волинської ОДПІ,

Нагадаємо, що в зв’язку з оптимізацією структури органів ДФС до території обслуговування Володимир-Волинської ОДПІ належать 2 міста – Володимир-Волинський та Нововолинськ,  і 4 райони – Володимир-Волинський, Іваничівський,  Горохівський, Локачинський.

За матеріалами Володимир-Волинської ОДПІ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа